ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ξεράθηκε η μάσκαρα; 3 τρόποι να γίνει σαν καινούργια!

Ήρθε η ώρα να φτιάξεις ξανά τη μάσκαρα μόνη σου!
2
'
maskara

Δεν είναι λίγες οι φορές που μετά από χρήση, ανακαλύπτουμε ότι η μάσκαρά μας, έχει ξεραθεί ή έχει πήξει. Φυσικά, δεν μιλάμε για περιπτώσεις που η μάσκαρα έχει λήξει, αλλά για ένα διάστημα από τότε που την αγόρασες, σύντομο! 

Βασικά, θα πρέπει να ξέρεις οτι κάτι τέτοιο έχει συμβεί ξανά και ξανά και δεν είσαι η μόνη και οτι έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες που σχετίζονται κυρίως με τη χρήση της μάσκαρα (π.χ μπορεί να μην έχουμε κλείσει καλά το καπάκι της ή κάθε φορά που την ανοιγοκλείνουμε να μπαίνει μέσα αέρας). 

maskara

 3 tips για να δώσεις το... φιλί της ζωής στη μάσκαρα!

  1. Τοποθέτησε ολόκληρη τη μάσκαρα σ' ένα μικρό μπολ ζεστό νερό και άφησέ τη για δύο έως τρία λεπτά. Προσοχή να είναι καλά κλεισμένη! Η θερμότητα του νερού θα ρευστοποιήσει την πηγμένη ή ξεραμένη μάσκαρα.
  2. Ρίξε 2 με 3 σταγόνες από φυσικά δάκρυα (από φαρμακείο), μέσα στη συσκευασία της ξεραμένης μάσκαρα. Κλείσε καλά την συσκευασία, ανακίνησέ τη για ένα λεπτό και μετά θα δεις πως είναι υγρή, τόσο απλά και εύκολα!
  3. Με το πιστολάκι των μαλλιών, ζεσταίνετε την μάσκαρα προσεκτικά, ελέγχοντας την για να δείτε αν έχει ρευστοποιηθεί. Στη συνέχεια, βάζουμε και βγάζουμε το βουρτσάκι 10 φορές.
Αγαπημένο