ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Θες να κόψεις τα μαλλιά σου αφέλειες; Δες ποιες σου ταιριάζουν ανάλογα με το πρόσωπό σου

Πριν πάρεις την απόφαση να υιοθετήσεις αυτή την τάση βρες το στυλ που ταιριάζει σε σένα.
04.04.2021
2
'
αφέλειες istock

Οι αφέλειες χωρίς αμφιβολία προσδίδουν στυλ σε όλες τις γυναίκες. Ωστόσο, δεν είναι και η πιο εύκολη απόφαση, αν σκεφτείς ότι θέλουν διαρκώς περιποίηση και σε περίπτωση που ο κομμωτής μας δεν πετύχει το σωστό κόψιμο το αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνα μας.

Μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά μας, χωρίς τη δυνατότητα αντιστροφής άμεσα, όπως και να το κάνουμε, είναι μια τολμηρή κίνηση. Κάπως, έτσι, γνωρίζοντας το αυτό, εμείς σε συμβουλεύουμε, πρώτου πάρεις την μεγάλη απόφαση, να βεβαιωθείς ότι έχεις εξετάσει το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Όπως καταλαβαίνεις η υπόθεση θέλει ψάξιμο και δεν αρκεί απλά να βρεις μια φωτογραφία και να την δείξεις στο κομμωτή σου γιατί το αποτέλεσμα σε εσένα μπορεί να μοιάζει εντελώς διαφορετικό σε περίπτωση που έχεις διαφορετικά χαρακτηριστικά προσώπου.

Εμείς για να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις τις αφέλειες που σου ταιριάζουν εμπιστευτικά τις συμβουλές του hair expert, Joey Scandizzo.

Στρογγυλό πρόσωπο- Μακριές αφέλειες με ανοίγματα

«Δεν θα συνιστούσα τις αφέλειες σε ίσιο-αυστηρό κόψιμο για ένα στρογγυλό σχήμα προσώπου, καθώς αυτό μπορεί να τονίσει τα μάγουλά σας», μας λεει ο Scandizzo και συμπληρώνει: «Αντίθετα, οι μακριές αφέλειες που μοιράζονται στις δυο πλευρές του προσώπου μας είναι το πιο κολακευτικό haircut καθώς δημιουργεί γωνίες και προσθέτει την ψευδαίσθηση ενός μακρύτερου και πιο οβάλ σχήματος προσώπου».

Εικόνα
afeleies
istock

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς- Curtain αφέλειες

Για τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς, οι ασύμμετρες αφέλειες που μοιράζονται στις δύο πλευρές του προσώπου και ακουμπούν τα φρύδια είναι ιδανικές, καθώς σύμφωνα με τον Scandizzo αυτό θα τονίσει τα μάτια και θα ισορροπήσει το πρόσωπο.

Δες τις υπόλοιπες προτάσεις του hair expert ανάλογα με το σχήμα προσώπου που μπορεί να έχεις στο elle.gr 

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!