ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τα 4+1 πιο συχνά λάθη που κάνουμε στη φροντίδα των μαλλιών μας

Μάθε ποια είναι και προσπάθησε να τα αποφύγεις.

2
'
μακριά μαλλία φροντίδα

Αν τα μαλλιά σου έχουν χάσει τη γοητεία τους και είναι θαμπά και άτονα μάλλον κάνεις κάποια λάθη στην περιποίησή τους. Μάθε ποια είναι και προσπάθησε να τα αποφύγεις.

Δεν πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου πάρα πολύ συχνά. Με το καθημερινό λούσιμο τα μαλλιά μας χάνουν τα φυσικά έλαιά τους αλλά και την ελαστικότητά τους. Προσπάθησε να τα λούζεις 2-3 φορές την εβδομάδα με εξειδικευμένα σαμπουάν που ανταποκρίνονται στις ανάγκες στους. Αν πάλι έχεις λιπαρά μαλλιά προμηθεύσου προϊόντα με ειδική σύνθεση ή χρησιμοποίησε ένα dry shampoo με το οποίο μπορείς να τα φρεσκάρεις και να ανανεώσεις τις ρίζες, χωρίς τη χρήση νερού.

Μην κάνεις απότομες και γρήγορες κινήσεις καθώς τα χτενίζεις, διότι όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα είναι πολύ πιο ευαίσθητα και σπάνε πολύ εύκολα. Χρησιμοποίησε μία χτένα μα αραιά δόντια ή τα δάχτυλά σου.

Αν και για όλες μας η αλογοουρά αποτελεί την πιο εύκολη λύση για τις bad hair days, το καθημερινό πιάσιμο των μαλλιών μας μπορεί να τα τραυματίσει, διότι με αυτόν τον τρόπο επιβαρύνουμε τις ρίζες των μαλλιών με αρκετό βάρος αλλά συμβάλλει και στο σπάσιμο της τρίχας. Καλό θα ήταν να μην τα δένουμε πολύ σφιχτά με τα λαστιχάκια και φυσικά να τα αφήνουμε ελεύθερα αρκετές ώρες την ημέρα για να ξεκουράζονται.

Διάβασε περισσότερα στο glance.gr

Αγαπημένο