ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σπιτική μάσκα μαλλιών με καρύδα για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά

Αυτή η DIY μάσκα είναι αυτό που χρειάζεσαι για τέλεια ενυδατωμένα μαλλιά.
26.05.2021
2
'
σπιτική μάσκα μαλλιών καρύδα istock

Όλες γνωρίζουμε ότι είναι αδύνατον κάθε μέρα να έχουμε τα τέλεια λαμπερά μαλλιά, δίχως να κάνουμε τις απαραίτητες μάσκες και θεραπείες. Και γιατί το λέμε αυτό; Οι εξωτερικές συνθήκες, ο καιρός και άλλοι παράγοντες επηρεάζουν το hairstyle μας και κάπως έτσι εμείς πρέπει να προσαρμόζουμε την ρουτίνα περιποίησης μας ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών μας.

Κάπως έτσι εμείς στην διαδικασία αναζήτησης που κάναμε προκειμένου να δώσουμε τέλος στην ανεπιθύμητη ξηρότητα ανακαλύψαμε την πιο ενυδατική DIY μάσκα με λάδι καρύδας.

Το λάδι καρύδας είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην περιποίηση μαλλιών.

Γιατί; Περιέχει λαυρικό οξύ, έναν τύπο λιπαρού οξέος που διαπερνά τον άξονα της τρίχας, ο οποίος υποστηρίζει την ανάπτυξη των μαλλιών και ενυδατώνει τα ξηρά σημεία. «Μου αρέσει να χρησιμοποιώ λάδι καρύδας γιατί βοηθάει να μεγαλώνουν τα μαλλιά, να διατηρούν την υγιή τους όψη και είναι πιο δυνατή η τρίχα», λέει χαρακτηριστικά ο hair colorist, Richy Kandasamy. «Οι βιταμίνες και τα λιπαρά οξέα βοηθούν στη θρέψη του τριχωτού της κεφαλής και διεισδύουν μέσω της επιδερμίδας. Επειδή το λάδι καρύδας είναι τόσο λεπτό, χρησιμεύει για τη λίπανση στα θυλάκια και ενισχύει την ανάπτυξη», συμπληρώνει.

Μία μάσκα μαλλιών τριάντα λεπτών με λάδι καρύδας μπορεί να αποκαταστήσει την υγρασία και να προστατεύσει τα μαλλιά μας. Επιπλέον ενυδατώνει τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά,  χωρίζοντάς τους την απαραίτητη υγρασία.

Δες τα υλικά που θα χρειαστείς για την DIY μάσκα με καρύδα και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθόυσεις στο elle.gr

 

Αγαπημένο