ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Skin Cycling: Η νέα καυτή τάση του Tik Tok για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα!

Πως να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα
03.11.2022
1
'
Skin Cycling: Η νέα καυτή τάση του Tik Tok για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα! Photo/Istock

Εάν βρίσκεσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις focus στην επιδερμίδα σου, το νέο κίνημα «skin cycling» του Tik Tok θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Ειδικά το φθινόπωρο, το δέρμα είναι θαμπό, ξηρό ή με ξεσπάσματα, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιστρέψεις την κατάσταση.

Παρόλο που το Tik Tok μπορεί να δημιουργήσει εύκολα τάσεις στο μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα ρούχα, οι viral τάσεις περιποίησης της επιδερμίδας είναι σπάνιες, αλλά καθοριστικές. Κάθε συμβουλή για την περιποίηση της επιδερμίδας είναι καλοδεχούμενη, ωστόσο υπάρχουν πολλές αμφισβητήσιμες συμβουλές εκεί έξω. Στη χειρότερη περίπτωση, οι τάσεις να βασίζονται σε επικίνδυνη παραπληροφόρηση, με ελάχιστη έως καθόλου ουσία που να υποστηρίζεται από δερματολόγους.

Αυτή, όμως, η viral τάση του “skin cycling” έχει την υπογραφή ειδικών. Ο όρος επινοήθηκε στην πραγματικότητα από τον δερματολόγο Dr Whitney Bowe και κερδίζει την προσοχή μας ακριβώς λόγω των εγκεκριμένων γιατρών που την συστήνουν. Για να μην αναφέρουμε, ότι το ” skin cycling” έχει 3,5 δισεκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα που είναι αρκετά εντυπωσιακό ακόμη και για το TikTok.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Glance.gr

Αγαπημένο