ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Με αυτόν τον τρόπο η μάσκαρα σου θα διαρκεί περισσότερο!

Για τέλειες βλεφαρίδες που θα τραβάνε βλέμματα!
11.03.2023
1
'
Με αυτόν τον τρόπο η μάσκαρα σου θα διαρκεί περισσότερο! Photo/Istock

Για τις περισσότερες αν όχι για όλες τις γυναίκες η μάσκαρα αποτελεί το βασικότερο προϊόν μακιγιάζ στο καθημερινό τους βάψιμο. Το κακό όμως είναι ότι πολλές φορές δεν διαρκεί όσο ιδανικά θα θέλαμε και γι’ αυτό υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος να την χρησιμοποιήσεις αλλά και να την αποθηκεύσεις για το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Στην περίπτωση που ανοίγεις την μάσκαρα μόλις την αγοράσεις και την χρησιμοποιείς συχνά, δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο τρικ που να βοηθάει στο να διατηρηθεί λαμπερή και φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό όμως που μπορείς να στοχεύσεις είναι να έχεις την καλύτερη δυνατή κατάσταση για ένα εξάμηνο, το χρονικό δηλαδή πλαίσιο, που προτείνουν οι ειδικοί να την χρησιμοποιείς από τη στιγμή που την ανοίγεις, μακριά από το φως και τον αέρα που δεν συνιστώνται.

Μάθε επίσης: Το σπιτικό lip balm που θα “σώσει” τα σκασμένα χείλη σου τον χειμώνα!

Για αρχή σημαντικό είναι να σιγουρεύεις πάντα ότι είναι σφραγισμένη σωστά η μάσκαρα σου και μετά από κάθε χρήση.

Αφήνοντας την ανοιχτή ακόμα και για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μπορεί να αφήσει τον αέρα και την θερμότητα να εισέλθουν στο προϊόν, με αποτέλεσμα να εξατμιστεί και να στεγνώσει. Ιδανικά θα πρέπει να βρίσκεται σε δροσερό αλλά και σκοτεινό μέρος, όπως ένα συρτάρι.

Εικόνα
https://bestofyou.gr/cat/moda-omorfia/tips/21-maskes-prosopoy-gia-super-enydatosi-sta-hionia

Προσοχή κατά την εφαρμογή! Μην βουτάς το βουρτσάκι συνεχώς μέσα και έξω όταν απλώνεις στις βλεφαρίδες σου το προϊόν, αφού η κίνηση αυτή μπορεί να δημιουργήσει γρηγορότερη ξήρανση της μασκαράς από την διάρκεια ζωής της, σε συνδυασμό με τον πολύ αέρα που αν εισχωρήσει στο σωληνάριο, οξειδώνει την μάσκαρα και έτσι στεγνώνει γρηγορότερα.

Καλό θα ήταν επίσης να μη μοιράζεσαι την μάσκαρα σου με οποιονδήποτε άλλο, ανεξαρτήτως του πόσο κοντινός φίλος μπορεί να είναι, ή ακόμα και μέλος της οικογένεια σου, αφού το τελευταίο πράγμα που θες να κάνεις είναι να κολλήσεις μία μόλυνση ή να εκτεθείς σε βακτήρια από δικά σου προϊόντα μακιγιάζ.

Διάβασε ακόμα: 2+1 μάσκες προσώπου για super ενυδάτωση στα χιόνια!

Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να ανανεώσεις την μάσκαρα σου:

Εικόνα
https://bestofyou.gr/cat/moda-omorfia/tips/21-maskes-prosopoy-gia-super-enydatosi-sta-hionia

Στην περίπτωση που θέλεις να ανανεώσεις την μάσκαρα σου έστω και προσωρινά επειδή δεν έχεις κάποια άλλη επιλογή, τότε αρκεί να προσθέσεις μερικές σταγόνες διαλύματος φακών επαφής για να διαρκέσει λίγο περισσότερο!

Με το τιπ αυτό μπορείς επίσης να ξεμπλοκάρεις την μάσκαρα σου που κοντεύει να σβολιάσει και να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να μην κολλάνε μεταξύ τους!

Φωτογραφικά πρακτορεία: iStock

Αγαπημένο