ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μακιγιάζ για το σπίτι: 3 tips για να δείχνεις πάντα ξεκούραστη

Χρειάζεσαι ελάχιστα προϊόντα!
3
'
Μακιγιάζ για το σπίτι ιδέες

Μπορεί αυτές οι γιορτές να μας βρίσκουν στο σπίτι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Ακόμα και στο σπίτι λοιπόν, μπορείς να είσαι λαμπερή με το κατάλληλο μακιγιάζ. Χρειάζεσαι ελάχιστα προϊόντα και τα παρακάτω tips σίγουρα θα σε βοηθήσουν να πάρεις τα πάνω σου:

Κονσίλερ

Τα μάτια μας είναι το πρώτο σημείο στο πρόσωπό μας που προδίδει την κούρασή μας. Αν έχεις μαύρους κύκλους ή αν νιώθεις «κομμένη», το κατάλληλο κονσίλερ θα φανεί σωτήριο. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι να βρεις την κατάλληλη απόχρωση για να μην κάνει διαφορά με το υπόλοιπο πρόσωπό σου.

Ρουζ

Ένα πρόσωπο χωρίς χρώμα, είναι σίγουρα ένα κουρασμένο πρόσωπο. Δεν είναι άλλωστε τυχαία και η έκφραση «είναι άσπρος σαν πανί», για κάποιον που θέλουμε να περιγράψουμε ότι πέρασε κακουχίες. Επίλεξε ένα ρουζ σε ροζ αποχρώσεις και αμέσως θα φαίνεσαι πιο φρέσκια.

Μην το παρακάνεις με το κραγιόν

Το κραγιόν είναι σίγουρα αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ μας, αλλά όχι του μακιγιάζ για το σπίτι. Αν το παρακάνεις με το κραγιόν, αν βάλεις δηλαδή ένα πολύ έντονο ή χωρίς το κατάλληλο περίγραμμα τότε το αποτέλεσμα δεν θα σε αναδείξει. Και εδώ θα πρέπει να κινηθείς σε ουδέτερες και παλ αποχρώσεις ώστε να φαίνεται σα να μη προσπάθησες.

Και μην ξεχνάς: Η πραγματική ομορφιά, πηγάζει από μέσα μας. Φόρεσε το πιο λαμπερό σου χαμόγελο, έχε θετική διάθεση και σίγουρα θα φαίνεσαι πιο όμορφη από ποτέ!

Αγαπημένο