ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κορονοϊός: Πως να απολυμαίνεις σωστά τα προϊόντα ομορφιάς σου

Η πανδημία έχει αλλάξει την καθημερινότητα αλλά και τις beauty συνήθειες μας.
16.03.2021
covid ομορφια istock

Η πανδημία έχει εισβάλει για τα καλά στη ζωή μας πλέον και έχει φέρει μεγάλες αλλαγές. ‘Έτσι, ακόμα και οι συνήθειες που ακολουθούμε στην skincare ρουτίνα μας έχουν προσαρμoστεί στα νέα δεδομένα της εποχής.

Η έλευση της πανδημίας έχει αλλάξει για τα καλά πλέον την καθημερινότητα και τις συνήθειες μας. Μάλιστα, όσο αυτό κλιμακώνεται γινόμαστε ακόμα πιο επιμελείς με τους κανόνες υγιεινής μας, προκειμένου να αισθανθούμε περισσότερο ασφαλείς και να μειώσουμε τους κινδύνους να νοσήσουμε. Κάπως έτσι, λοιπόν, απολυμαίνουμε ότι κατεβάζει ο νους μας και είμαστε μονίμως με ένα αντισηπτικό στο χέρι. Εδώ που τα λέμε, δεδομένου των συνθηκών, δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά. Και αφού σίγουρα θα έχεις αποστειρώσει τα πάντα, αν και εσύ είσαι beauty lover, τώρα το ερώτημα είναι ένα. Πρέπει να απολυμαίνουμε τα προϊόντα ομορφιάς μας; Ας ξεκινήσουμε έχοντας ως δεδομένο ότι και εσύ φρόντιζες από πριν τα beauty items σου να παραμένουν καθαρά. Οπότε για να είμαστε ακριβείς, το σωστό ερώτημα είναι, αν τώρα με την έλευση της πανδημίας πρέπει να κάνεις κάτι επιπλέον. H απάντηση είναι ΝΑΙ και εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Stop sharing

Ναι, είναι πολύ ωραίο το να μοιράζεσαι και οι περισσότερες από εμάς συνηθίζουμε να δίνουμε στις κολλητές μας φίλες κάποια από τα αγαπημένα μας προϊόντα. Ωστόσο, την δεδομένη χρονική στιγμή, καλό θα ήταν να μην δανείζεις τα προϊόντα ομορφιάς σου σε κανέναν. Και γιατί στο λέμε αυτό; Εάν η εξωτερική επιφάνεια αγγιχθεί από κάποιον που ενδεχομένως νοσεί τότε ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Και αναφερόμαστε μόνο σε προϊόντα γιατί είναι δεδομένο ότι τα πινέλα, τα σφουγγαράκια και γενικά όλα τα beauty toοls μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα δανείζουμε σε κανέναν. Σε περίπτωση όμως που υποκύψεις και τελικά μοιραστείς τα καλλυντικά σου, απολύμανε αμέσως την επιφάνεια του δοχείου. Τα μικρόβια του κορονοϊού μπορούν να ζήσουν πάνω στις επιφάνειες για αρκετό χρονικό διάστημα γι’ αυτό δώσε ιδιαίτερη προσοχή.

Μάθε περισσότερα για το πως να απολυμαίνεις σωστά τα προϊόντα ομορφιάς σου στο elle.gr

Αγαπημένο