ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Καρέ μαλλιά: 3 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν τα κόψεις

Είναι μια από τις πιο «δυνατές» τάσεις της σεζόν, αλλά πρέπει να λάβεις ορισμένα πράγματα υπόψη σου πριν την υιοθετήσεις...
3
'
καρέ μαλλιά Shutterstock

Είναι αναμφίβολα από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν. Με επιρροές από την Βικτώρια Μπέκαμ και τα 90's, τα καρέ μαλλιά είτε σε αυστηρό «γαλλικό» μήκος (κομμένα δηλαδή στο ύψος του πηγουνιού σου), είτε στο ύψος του κόκαλου του λαιμού σου, έχουν κάνει δυναμικό comeback και τα βλέπουμε παντού. Όμως, πρωτού πάρεις την απόφαση και κόψεις καρέ τα μαλλιά σου, υπάρχουν 3 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς ώστε να μην το μετανιώσεις.

Θα δυσκολευτείς να τα μακρύνεις πάλι

Αν είσαι κορίτσι που αγαπάει τα μακριά μαλλιά, θα πρέπει να σκεφτείς διπλά και τριπλά πριν κόψεις τα μαλλιά σου σε καρέ. Δεδομένου ότι τα μαλλιά μας μακραίνουν στην καλύτερη 1,5 πόντο κάθε μήνα, δεν θα είναι εύκολο να μακρύνεις ξανά τα μαλλιά σου αν τελικά το καρέ δεν σου αρέσει. Οπότε, better safe than sorry.

Εικόνα
καρέ μαλλιά tips

Θέλουν καθημερινό styling

Ένας ακόμα παράγοντας που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου πριν κόψεις τα μαλλιά σου καρέ, είναι ότι θέλουν καθημερινό styling. Από προσωπική εμπειρία σου υπογράφω ότι ακόμα και αν τα μαλλιά σου είναι ήδη ίσια από φυσικού τους, η πρέσα σου θα γίνει κολλητή σου φίλη γιατί θα θέλεις είτε να τα «πατήσεις» ελαφρώς, είτε να τα γυρίσεις προς τα μέσα.

Σου πάνε σίγουρα;

Τα καρέ μαλλιά, αλλά και τα κοντά μαλλιά γενικά, δεν είναι για όλες. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβεις υπόψη σου για να μην «θρηνείς» μόλις τολμήσεις το μεγάλο βήμα και κόψεις τα μαλλιά σου, είναι αν σου πάνε. Γενικά, υπάρχουν πολλά tips που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν τα καρέ μαλλιά θα ταιριάζουν σε εσένα, όμως ο κανόνας θέλει τις γυναίκες με καρέ μαλλιά να έχουν μακρύ λαιμό και λεπτά χαρακτηριστικά.

Αγαπημένο