ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η Δούκισσα Νομικού σου προτείνει τον κατάλληλο τρόπο για να προστατευτείς από την ακτινοβολία του ήλιου!

Η Δούκισσα Νομικού απόλαυσε ήδη τις πρώτες βουτιές και γνωρίζει πολύ καλά ότι το δέρμα θέλει την κατάλληλη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.
2
'
Η Δούκισσα Νομικού σου προτείνει τον κατάλληλο τρόπο για να προστατευτείς από την ακτινοβολία του ήλιου! Δούκισσα Νομικού

Η όμορφη Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής, όπως μία βουτιά στην πισίνα παρέα με τα παιδιά της, αλλά δεν ξεχνάει να φοράει πάντα το αντηλιακό της!

Η υπεριώδης ακτινοβόλια είναι ο λόγος που το δέρμα "σπάει", δημιουργεί κυλίδες και χάνει την ελαστικότητα του. Γι' αυτό τον λόγο, πρέπει και εσύ όπως η Δούκισσα Νομικού να προστατεύσεις το δέρμα σου για να μπορέσεις να ευχαριστηθείς τις πρώτες σου βουτιές.

Εικόνα
nomikou

 

Ποιο αντηλιακό είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα μου

Εάν έχεις:

Κανονικό και πιο ξηρό δέρμα επιλέγεις παχύρευστες υφές αντηλιακού, ενώ δέρματα μικτά και λιπαρά λεπτόρρευστες υφές (τζελ, τζελ-κρέμα).

Δέρματα με τάση ακμής έχουν τη δυνατότητα επιλογής αντηλιακού κατάλληλο για ακνεϊκά δέρματα. Τα συγκεκριμένα αντηλιακά βοηθούν στην μείωση της λιπαρότητας και ρυθμίζουν την έκκριση σμήγματος.

Εικόνα
nomikou2

 

Πότε πρέπει να φοράω το αντηλιακό και πότε να το ανανεώνω 

Το αντηλιακό πρέπει να το φοράς 20 λεπτά πριν την έκθεση σου στον ήλιο, ενώ η ανανέωση του ανά τακτά διαστήματα είναι απαραίτητη, κυρίως μετά την έξοδο από το νερό!

Εικόνα
nomikou4

 

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Μαριέττα Χρουσαλά: Καθηλώνει με τους κοιλιακούς της και το χρυσό μπικίνι της (Φωτογραφία)

 

Αγαπημένο