ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιατι το άρωμα σου δεν διαρκεί πολύ; Οι τρόποι για να μυρίζει πιο έντονα

Αν ψάχνετε για ένα άρωμα που μπορεί να κρατήσει μέχρι το επόμενο πρωί, αφιερώστε λίγο χρόνο και εφαρμόστε τους παρακάτω τρόπους!
08.10.2022
1
'
Γιατι το άρωμα σου δεν διαρκεί πολύ; Οι τρόποι για να μυρίζει πιο έντονα Άρωμα

Το έχουμε βιώσει οι περισσότεροι να αγοράσουμε ένα άρωμα και να μην εκπληρώνει τις προσδοκίες μας και αυτό δεν οφείλεται πάντα στην τιμή του.

Τα αρώματα φτιάχνονται από αρωματικά έλαια, τα λεγόμενα αιθέρια έλαια, τα οποία διαλύονται σε αλκοόλ και νερό. Ανάλογα με τη συγκέντρωση των αιθέριων ελαίων που περιέχονται, υπάρχουν και διαφορετικοί τύποι αρωμάτων.

Εικόνα
Γιατι το άρωμα σου δεν διαρκεί πολυ; Οι τρόποι για να διαρκεί περισσότερο

 

Σας έχουμε λοιπόν παρακάτω κάποιους τρόπους που μπορείτε να εφαρμόσετε για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας άρωμα με διάρκεια:

1ος τρόπος: Ενυδάτωση. Είναι σημαντικό το δέρμα σας να είναι ενυδατωμένο πριν τοποθετήσετε το άρωμα, αφού όσο πιο λιπαρό είναι το δέρμα τόσο πιο πολύ θα διαρκέσει το άρωμα.

Tip: Χρησιμοποιείστε αφρόλουτρο της ίδιας σειράς με το άρωμά σας για μεγαλύρτερη διάρκεια και πιο έντονο αποτέλεσμα.

2ος τρόπος: Μην τρίβετε τους καρπούς σας μεταξύ τους. Η τριβή μπορεί να προκαλέσει τις νότες κορυφής να εξασθενίσουν γρηγορότερα.

3ος τρόπος: Βάλτε λίγη βαζελίνη στα σημεία του παλμού. Θα βοηθήσει να σταθεροποιηθεί το άρωμα καλύτερα και για περισσότερη ώρα.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Γυναικεία αρώματα: Ποιες μυρωδιές ελκύουν περισσότερο τους άνδρες

Εικόνα
Γιατι το άρωμα σου δεν διαρκεί πολυ; Οι τρόποι για να διαρκεί περισσότερο

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς, ότι αυτό που μυρίζει ωραία πάνω σε κάποιον δε σημαίνει ότι θα μυρίζει εξίσου ωραία και σε εσάς.

Ο κυριότερος λόγος πάνω σε αυτό, έχει να κάνει με τη χημεία του δέρματός σας, και πιο συγκεκριμένα με τις φερορμόνες σας. Το νέο σας άρωμα μπορεί να είναι ή να μην είναι συμβατό με τη φυσική μυρωδιά σας που προέρχεται από τις φερορμόνες σας.

Στην περίπτωση που το δέρμα σας είναι ξηρό, τότε όλα τα έλαια του αρώματος δεν μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα σας το ίδιο, και έτσι εξατμίζονται εύκολα, σε αντίθεση με το τι θα συνέβαινε στην περίπτωση κάποιου πιο λιπαρού δέρματος.

Παράγοντας που επηρεάζει είναι επίσης, ο ιδρώτας. Κάποιες πιο ελαφριές νότες, όπως αυτές των εσπεριδοειδών αντιδρούν αρκετά καλά με την εφίδρωση.

Από την άλλη οι βαρύτερες νότες, που βρίσκονται σε αρώματα, όπως είναι ο ιβίσκος και το ξύλο, δεν ανταποκρίνονται το ίδιο καλά όταν αναμειχθούν με τον ιδρώτα κάποιου.

Εικόνα
Γιατι το άρωμα σου δεν διαρκεί πολυ; Οι τρόποι για να διαρκεί περισσότερο

 

Συμπερασματικά, όλοι οι παραπάνω παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τη σταθερότητα του αρώματός σας, οπότε αν ψάχνετε για ένα άρωμα που μπορεί να κρατήσει μέχρι το επόμενο πρωί, αφιερώστε λίγο χρόνο σε μια έρευνά αγοράς, ώστε να ξοδέψετε τα χρήματά σας με σύνεση σε ένα προϊόν που εσείς όσο και οι γύρω σας θα απολαύσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ρίξε μια ματιάΠώς να διώξετε μακριά τις δυσάρεστες οσμές και να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει όμορφα όλες τις ώρες

Αγαπημένο