ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Eyeliner: Αν δεν έχεις σταθερό χέρι μην ανησυχείς! Υπάρχει λύση!

Πως να κάνεις τη γραμμή σωστά;
1
'
eyeliner

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει το εντυπωσιακό και έντονο βλέμμα; Το eyeliner είναι ένας τρόπος να το πετύχεις, αρκεί να έχεις βέβαια σταθερό χέρι! 

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ΄90, το eyeliner ήταν ταυτισμένο με το γκόθικ και το πανκ στυλ. Πλεόν, χρησιμοποιείται ανάλογα με την τάση στη μόδα κάθε φορά, σε διάφορες γραμμές, σχέδια και χρώματα. Εμείς όμως εδώ θα μιλήσουμε για το κλαασικό μαύρο eyeliner, που θα ήθελε μια γυναίκα στην καθημερινότητά της.

eyeliner

Το eyeliner βγαίνει σε διάφορες μορφές όπως για παράδειγμα σε υγρή, σε τζελ, σε μολύβι με πούδρα, σε στυλό, ανάλογα με το τι σας εξυπηρετεί. Αν έχουμε σταθερό χέρι, τότε όλα είναι εύκολα, έχουμε την απαραίτητη εξοικείωση με την εφαρμογή και την τενχική, αν όμως όχι, τότε τι γίνεται; 

Υπάρχει τρόπος να τοποθετήσουμε σωστά το eyeliner; Υπάρχει, αρκεί να προτιμήσουμε για αρχή, μέχρι δηλαδή να το συνηθίσουμε, το μολύβι ή μια σκιά. Το υγρό eyeliner είναι δύσκολο να δουλευτεί και πρέπει να είναι ακριβές, για να φαίνεται ωραίο, αλλιώς δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για να αποφύγεις, τις δυσκολίες, χρησιμοποίησε καλύτερα μολύβι! Θα έχεις ένα πιο ρομαντικό και smokey αποτελέσμα, ενώ θα είναι πιο εύκολο με μια μπατονέτα να το σβήσεις ή να διορθώσεις μικροατέλειες. Αν πάλι θέλεις με σκιά να φτιάξεις τη γραμμή, τότε βρέξε ελάχιστα το ειδικό πινελάκι με τη στραβή μύτη και βούτα το στη σκιά σου. Προτίμησε μαύρη σκιά ή σκούρα καφέ. Με ταμποναριστές κινήσεις, σιγά σιγά φτάσε μέχρι λίγο πιο έξω απο το τελείωμα του ματιού, ώστε να μην στο μικραίνει! Όσο πιο έξω κάνεις το τελείωμα, τόσο πιο έντονο θα είναι!

Καλή επιτυχία!

Αγαπημένο