ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Εξαφάνισε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια σου... τώρα!

Πίστεψε με δεν είναι δύσκολο να εξαφανίσεις το ενοχλητικό πρήξιμο κάτω από τα μάτια! Δες τους πιο εύκολους τρόπους
3
'
Εξαφάνισε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια σου... τώρα! Πρήξιμο_μάτια

Είτε επρόκειτο για ένα απολαυστικό, αλμυρό δείπνο που έφαγες το προηγούμενο βράδυ, είτε έκλαψες για μια ταινία μερικές φορές τα μάτια σου καλύπτονται από ανεπιθύμητο πρήξιμο. Ενώ συνήθως μπορείς απλώς να στρώσεις concealer στους μαύρους κύκλους σου, το πρήξιμο είναι μια διαφορετική ιστορία.

Πρώτα πρώτα, χρειάζεσαι ενυδάτωση:

Εικόνα
lemon

 

Το πρήξιμο κάτω από τα μάτια είναι συνήθως αποτέλεσμα φουσκώματος, πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα σου «κόλλησε» με τα υγρά. Ενημέρωσε το σώμα σου ότι δεν θα πεθάνεις ξεκινώντας τη μέρα με έναν πράσινο χυμό. Extra bonus είναι αν πιεις ένα ζεστό φλιτζάνι με στυμένου λεμονιού.

Κινήσου:

Εικόνα
jogging

Η κυκλοφορία του αίματος είναι η πιο αξιόπιστη πηγή φυσικής λάμψης, και η κίνηση το πρωί βοηθά επίσης στην έναρξη της λεμφικής αποχέτευσης, η οποία βοηθά στο άδειασμα  συμπεριλαμβανομένης της περιοχής κάτω από τα μάτια.

Απέφυγε την ζέστη:

Εικόνα
shower

Παρόλο που ένα ωραίο, καυτό ντους είναι σαν μια ζεστή αγκαλιά, επέλεξε ένα χλιαρό ή ακόμα κρύο για το δέρμα του προσώπου σου.

Μάσκες ματιών:

Εικόνα
eye patches

Είναι επίσης πάντα μια έξυπνη ιδέα να επενδύσεις σε μερικές μάσκες ματιών. Μπορείς εύκολα να τις πάρεις στις μετακινήσεις σου και να τις αφήσεις να κάνουν τα μαγικά τους.

DIY:

Εικόνα
cucumber

Υπάρχουν μερικά DIY κόλπα για τα πρησμένα μάτια. Αν βρεθείς χωρίς τα αγαπημένα σου εργαλεία, μπορείς να ρίξεις ένα κουτάλι στην κατάψυξη και να κυλήσεις τη λεία πλευρά γύρω από τα μάτια σου για να κρυώσει και να ξεπρηστεί.

Βάλε λίγο μαύρο ή πράσινο τσάι και άφησε τα φακελάκια τσαγιού να κρυώσουν στην κατάψυξη πριν τα βάλεις κάτω από τα μάτια σου. Οι φέτες αγγουριού είναι αναζωογονητικές και ενυδατικές όταν εφαρμόζονται τοπικά και η εμφάνιση είναι πρακτικά vintage, ειδικά όταν τα μαλλιά σου είναι τυλιγμένα σε ένα τουρμπάνι. Πόσο σικ!

Αγαπημένο