ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Είσαι ξανθιά; Τι λάθος κάνεις και τα μαλλιά σου «πορτοκαλίζουν»

Το κάνουν οι περισσότερες.
3
'
ξανθά μαλλιά πορτοκαλίζουν

Αν είσαι και εσύ ξανθιά, όπως και εγώ, θα ξέρεις πως από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να... πάθεις είναι να σου καούν τα μαλλιά σου ή ξαφνικά να σου βγουν πορτοκαλί. Πρόσφατα λοιπόν έμαθα πως το να πορτοκαλίζουν τα μαλλιά σου δεν είναι ευθύνη της κομμώτριάς σου πάντα αλλά κάνεις και εσύ ένα λάθος, το οποίο μάλιστα είναι αρκετά συνηθισμένο.

Ποιο είναι το λάθος που σου πορτοκαλίζει τα μαλλιά

Εκτός από το να λούζεις τα μαλλιά σου με ζεστό νερό, κάτι το οποίο κάνει τα λέπια της τρίχας να ανοίγουν και έτσι ουσιαστικά να βγάζουν το χρώμα με το οποίο έχουν βαφτεί, ένα ακόμα λάθος που πιθανόν να κάνεις αν είσαι ξανθιά, είναι να μην χρησιμοποιείς το silver σαμπουάν που πρέπει, περίπου ανά 10 μέρες.

Τα silver σαμπουάν έχουν ειδική σύνθεση που ουσιαστικά εξουδετερώνει τους πορτοκαλί και κόκκινους υποτόνους στα μαλλιά σου, και τα διατηρεί φωτεινά και όμορφα. Όμως, για κάθε τύπο μαλλιών υπάρχει συγκεκριμένο σαμπουάν που πρέπει να πάρεις, επομένως δεν αρκεί μόνο να κάνεις χρήση του εν λόγω σαμπουάν, αλλά να βρεις και ποιο ταιριάζει στον δικό τύπο μαλλιών. Επιπλέον, αν κάνεις ανταύγειες, όπως η Τζένιφερ Άνιστον που άλλαξε πρόσφατα τα μαλλιά της, μπορείς να επισκέπτεσαι το κομμωτήριο που σου φροντίζει τα μαλλιά σου για να κάνεις ρεφλέ, μια φορά το μήνα. Θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

Αγαπημένο