ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Είσαι άνω των 50; Η Robin Wright έχει το κούρεμα που πρέπει να κάνεις

Plus: Είναι μεγάλη τάση για φέτος!
3
'
Η Robin Wright με το τέλειο κούρεμα για άνω των 50

Είναι γεγονός πως όλες οι γυναίκες, άσχετα αν είμαστε 20, 50 ή 30 θέλουμε να δείχνουμε κομψές και περιποιημένες. Αν και κατά κανόνα ο περισσότερες έχουμε μακριά μαλλιά, συνήθως οι ειδικοί λένε πως όσο μεγαλώνουμε πρέπει το μήκος τους να κονταίνει, μιας και η τρίχα γίνεται πιο λεπτή και έτσι τα μαλλιά μας δείχνουν λιγότερα. Αν είσαι όμως, άνω των 50 τότε τα νέα για εσένα είναι ευχάριστα, μιας και το κούρεμα που έχει και η Robin Wright  (που είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση για φέτος), θα σου πάει πολύ!

Ποιο είναι το κατάλληλο κούρεμα για γυναίκες άνω των 50

Το «bowl cut», όπως λέγεται το συγκεκριμένο κούρεμα, θυμίζει τα μαλλιά καπελάκι που κάναμε όλοι σαν παιδιά, ειδικά τα αγόρια. Είναι κοντό, στο ύψος των αυτιών περίπου και έχει πυκνές αφέλειες που πέφτουν πάνω στο μέτωπο.

Τα κοντά μαλλιά αναδεικνύουν πρόσωπα με λεπτά χαρακτηριστικά και ίσως το μόνο πράγμα που θα πρέπει να έχεις για να σου πάνε είναι κομψά αυτιά, αφού είναι «εκτεθειμένα». Αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή ή αν θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου, το 2021 είναι η κατάλληλη χρονιά για να το τολμήσεις, αφού το «bowl cut» παίζει δυνατά ανάμεσα στις τάσεις και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις.

Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο το να ακολουθήσεις τον κανόνα σχετικά με το μήκος του κουρέματός σου αφού μπορείς να «παίξεις» με το στιλ σου και να κάνεις ένα πιο μακρύ «bowl cut», το οποίο σταματά ακόμα και κάτω από τα αυτιά σου. Αν πάλι, δεν θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου τόσο κοντά, τότε υπάρχουν και αρκετά άλλα κουρέματα που σίγουρα θα σου ταιριάξουν. Η τελική επιλογή, είναι δική σου!

Αγαπημένο