ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βρες τα γυαλιά ηλίου που σου ταιριάζουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου!

Ανακάλυψε το σχήμα του προσώπου σου και βρες τα γυαλιά ηλίου που σου ταιριάζουν!
2
'
Βρες τα γυαλιά ηλίου που σου ταιριάζουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου! Γυαλιά_Ηλίου

Όσον αφορά την αγορά γυαλιών ηλίου, η αναγνώριση του μεγέθους και του σχήματος του προσώπου σου είναι το πιο σημαντικό βήμα, διότι θα σε βοηθήσει να βρεις ένα πιο κατάλληλο και λειτουργικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

Αυτό το στιλάτο και απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού μπορεί να σου χαρίσει μια κομψή εμφάνιση, αρκεί να καθορίσεις το σχήμα του προσώπου σου και να αγοράσεις το κατάλληλο γι' αυτό σχήμα γυαλιών ηλίου.

Στρογγυλό σχήμα προσώπου

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για πρόσωπα με στρογγυλό σχήμα

Το στρογγυλό σχήμα του προσώπου έχει αισθητές καμπύλες και λιγότερο καθορισμένες γωνίες. Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για στρογγυλά πρόσωπα αποφεύγουν τα καμπυλωτά χαρακτηριστικά, επομένως δεν πρέπει να αγοράσεις μικρά round sunglasses.

Δώσε έμφαση στις έντονες γωνιακές γραμμές που θα σε βοηθήσουν να επιμηκύνεις το πρόσωπό σου και θα το κάνουν να φαίνεται πιο λεπτό και πιο ευκρινές. Επιπλέον, τα στρογγυλά σχήματα προσώπου λειτουργούν καλύτερα με ορθογώνια, τετράγωνα και cat- eye γυαλιά ηλίου.

Τετράγωνο σχήμα προσώπου

Τα καλύτερα γυαλιά για πρόσωπα με τετράγωνο σχήμα

Τα πρόσωπα σε σχήμα τετραγώνου έχουν γενικά περίπου το ίδιο μήκος και πλάτος σε όλο το πρόσωπο! Χαρακτηρίζονται από ένα φαρδύ μέτωπο και μια έντονη γραμμή γνάθου. Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για τετράγωνα πρόσωπα έχουν στρογγυλό ή οβάλ σχήμα, καθώς αυτό συμβάλλει στη στρογγυλοποίηση της ευκρίνειας του προσώπου για μια πιο ισορροπημένη εμφάνιση.

Τα aviators, το σχήμα πεταλούδας και τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι ιδανικά για τετράγωνα πρόσωπα.

Δείτε επίσης: DIY: Oι 3 πιο δροσιστικές μάσκες προσώπου για τον καύσωνα!

Εικόνα
face

Οβάλ σχήμα προσώπου

Τα καλύτερα γυαλιά για πρόσωπα σε σχήμα οβάλ

Τα οβάλ πρόσωπα δείχνουν εκπληκτικά με όλα σχεδόν τα γυαλιά ηλίου. Τα οβάλ πρόσωπα έχουν απαλά στρογγυλεμένα και αρκετά ομοιόμορφα χαρακτηριστικά και σχεδόν οποιοδήποτε πλαίσιο θα λειτουργήσει καλά σε αυτά.

Απλώς μην αγοράσεις κάποιο με τεράστιο σκελετό που θα εμποδίζει τα αρκετά συμμετρικά χαρακτηριστικά σου να αναδειχθούν. Επίσης, επίλεξε γυαλιά ηλίου που καλύπτουν το πρόσωπο από τα φρύδια μέχρι τα ζυγωματικά.

Εικόνα
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Σχήμα προσώπου διαμάντι

Τα καλύτερα γυαλιά για πρόσωπα σε σχήμα διαμαντιού

Τα πρόσωπα σε σχήμα ρόμβου χαρακτηρίζονται από μια στενή γραμμή γνάθου και μετώπου, με τα ζυγωματικά να είναι το πιο φαρδύ μέρος του προσώπου. Οι οβάλ σκελετοί και οι σκελετοί χωρίς κάτω μέρος θα κολακέψουν τα φαρδιά ή ψηλά ζυγωματικά σου. Τα διαμαντένια πρόσωπα θα πρέπει να χρησιμοποιούν σκελετούς που έχουν απαλές καμπύλες και δεν πρέπει να είναι φαρδύτεροι από τα ζυγωματικά σου.

Σχήμα προσώπου καρδιά

Τα καλύτερα γυαλιά για πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς

Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς, που μερικές φορές ονομάζονται τρίγωνα, είναι πιο φαρδιά στους κροτάφους και πιο στενά στο πηγούνι. Τα στυλ Cat-eye ή τα γυαλιά που διαθέτουν στρογγυλεμένες άκρες είναι ιδανικά για να δώσουν στον χρήστη μια πιο ισορροπημένη εμφάνιση. Αυτό το σχήμα προσώπου θα ταιριάξει καλύτερα με σκελετούς, πεταλούδας, χωρίς πλαίσιο ή σε στυλ αεροπόρου (aviator).

Μάθετε ακόμη: OYSHO εκπτώσεις: Tα 6+1 πιο stylish αθλητικά κολάν κάτω από 20€!

Αγαπημένο