ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αυτό είναι το απόλυτο tip στο μακιγιάζ που κρύβει την κούραση κάτω από τα μάτια!

Ψάχνεις τρόπο να κρύψεις την κούραση κάτω από τα μάτια; Τότε είσαι στο σωστό άρθρο
22.02.2023
1
'
Αυτό είναι το απόλυτο tip στο μακιγιάζ που κρύβει την κούραση κάτω από τα μάτια! Photo/Istock

Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ξυπνήσει το πρωί με κουρασμένα μάτια και νομίζεις ότι δεν έχεις συμπληρώσει τις κατάλληλες ώρες ύπνου για να νιώθεις ξεκούραστη.

Πάντα θα υπάρχουν αυτές οι μέρες μέσα στο μήνα για αυτό και εμείς σου έχουμε τη λύση να τις αντιμετωπίσεις με ένα απόλυτο tip στο μακιγιάζ.

Το πρώτο πράγμα που σίγουρα σου έρχεται στο μυαλό είναι το makeup και οι πολλαπλές στρώσεις κονσιλερ! Φτάνει μόνο να ρωτήσεις τους ειδικούς και θα σου πουν ότι αυτός δεν είναι σίγουρα ο κατάλληλος τρόπος για να καλύψεις την κούραση σου.

Μάθε επίσης: Το σπιτικό lip balm που θα “σώσει” τα σκασμένα χείλη σου τον χειμώνα!

Αυτό είναι λοιπόν το απόλυτο tip για να κρύψεις την κούραση κάτω από τα μάτια

Ο Ivan Gomez μιλά για τις μέρες που η κούραση είναι πιο αισθητή στο πρόσωπο και τονίζει ότι θα πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στο βλέμμα, ώστε να φαίνονται τα μάτια πιο φρέσκα και ξεκούραστα, ακόμα και στις περιπτώσεις που έχεις κοιμηθεί λίγες ώρες ή έχεις συσσωρευμένη κούραση ημερών.

Αυτό είναι το γνωστό trend cat-eye στο οποίο σχηματίζεις μία γραμμή με eyeliner μόνο στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων, η οποία καταλήγει σε ανοδική πορεία, δημιουργώντας κατά κάποιον τρόπο το εφέ του lifting προς τα πάνω.

Εικόνα
Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ξυπνήσει το πρωί και νομίζεις ότι δεν έχεις συμπληρώσει τις κατάλληλες ώρες ύπνου για να νιώθεις ξεκούραστη. Σε κάθε περίπτωση πάντα θα υπάρχουν αυτές οι μέρες μέσα στο μήνα και εγώ σου έχω τη λύση να τις αντιμετωπίσεις με ένα απόλυτο tip στο μακιγιάζ. Το πρώτο πράγμα που σίγουρα σου έρχεται στο μυαλό είναι το makeup και οι πολλαπλές στρώσεις κονσιλερ! Φτάνει μόνο να ρωτήσεις τους ειδικούς και θα σου πουν ότι αυτός δεν είναι σίγουρα ο κατάλληλος τρόπος να καλύψεις

Έτσι τα μάτια σου τονίζονται περισσότερο, φαίνονται πιο έντονα και μεγάλα, κάτι που μπορεί να γίνει με διάφορους χρωματισμούς eyeliner και όχι μόνο με μαύρο, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμά!

Διάβασε ακόμα: Η κίνηση “ματ” που θα κάνει τo μακιγιάζ σου να κρατήσει για ώρες!

Τέλος τονίζει ότι η τοποθέτηση highlighter είναι απαραίτητη στην εσωτερική γωνία των ματιών αλλά και στο τόξο των φρυδιών, σχηματίζοντας κατά κάποιον τρόπο ένα σχήμα V. Μην ξεχάσεις να βάλεις αρκετές στρώσεις μάσκαρα για επιπλέον μήκος και όγκο που θα ολοκληρώσει απίστευτα το αποτέλεσμα.

Φωτογραφικά πρακτορεία: iStock

Αγαπημένο