ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Άγιος Βαλεντίνος: Πρωτότυπες ιδέες και σχέδια για το μανικιούρ σου την ημέρα των ερωτευμένων

Φόρεσε την καρδιά σου στα νύχια σου για την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου.
2
'
Istock

Σου έχει απομείνει κόκκινο βερνίκι νυχιών από την περίοδο των γιορτών; Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις τα πιο πρωτότυπα σχέδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το χρώμα είναι κλασικό όλο το χρόνο, φυσικά, αλλά με την αγάπη στον αέρα και τις καρδιές που χρησιμεύουν ως το κύριο σύμβολο της πιο λαχταριστής ημέρας του χρόνου, το κόκκινο είναι το επίσημο χρώμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και, ως εκ τούτου, μια σταθερή επιλογή για τον εορτασμό του μανικιούρ σου. 

Όταν λέμε ότι τα κόκκινα ή ροζ νύχια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια σταθερή επιλογή, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιμείνεις σε μια σταθερή απόχρωση που αγαπάς όταν κάνεις τα νύχια σου για τα γενέθλια του έρωτα. Μπορείς πάνω σε αυτά τα χρώματα να κάνεις σχήματα καρδιάς ή γιατί όχι να σχεδιάσεις τον φτερωτό Έρωτα. Προσθέσε μερικά φιλιά, χρησιμοποίησε γκλίτερ ή ματ για να συμβολίσεις τον ενθουσιασμό σου!!

Τα παρακάτω σχέδια νυχιών για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αφιερωμένα σε εσένα που θέλεις να τολμήσεις στο μανκιούρ σου. Υπάρχουν τόσες πολλές χαριτωμένες και έξυπνες ιδέες για την τέχνη νυχιών εκεί έξω - μερικές είναι αρκετά εύκολες για να κάνεις DIY, και άλλες που πιθανότατα θα θέλεις να τραβήξεις ένα στιγμιότυπο οθόνης και να τις μεταφέρεις στον αγαπημένο σου επαγγελματία νυχιών.

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο γλυκές ιδέες μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εκεί έξω για να σου δώσουμε έμπνευση να φορέσεις την καρδιά σου στα νύχια σου. 

Ιδέες και σχέδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

 

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Γιατί γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο; Μάθε την ιστορία που κρύβεται πίσω από την ημέρα των ερωτευμένων!

 

Αγαπημένο