ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αφέλειες: Το κόλπο για να καταλάβεις αν σου πάνε πριν τις κόψεις

Θα σου λύσει τα χέρια!
2
'
γυναίκα κόβει τα μαλλιά της αφέλειες

Οι αφέλειες από τα 70's, επιστρέφουν δυναμικά τον χειμώνα του 2021 και σίγουρα μέσα στην χρονιά, θα δεις πολλές γυναίκες να αλλάζουν look μετά από μια επίσκεψη στο κομμωτήριο. Αν είσαι και εσύ κορίτσι της μόδας, ενδέχεται να μπεις στον πειρασμό να τις δοκιμάσεις και τελικά... να μην σου πάνε.  Ωστόσο, υπάρχει ένα κόλπο για να δεις αν ταιριάζουν στο πρόσωπό σου, το οποίο και είναι πραγματικά σωτήριο μιας και θα σου πάρει μόλις 1 λεπτό και θα σε σώσει από μια πιθανή καταστροφή.

Τι πρέπει να ξέρεις για τις αφέλειες

Οι αφέλειες, ταιριάζουν συνήθως σε κορίτσια με μεγάλοι μέτωπο και στρογγυλό πρόσωπο, αλλά με έντονη την γραμμή του σαγονιού. Αν έχεις πολλές γωνίες ή μικρό μέτωπο, τότε οι αφέλειες δεν είναι για εσένα μιας και θα σου «κλείσουν» ακόμα περισσότερο το πρόσωπό σου.
Επίσης, θέλουν λούσιμο και ίσιωμα κάθε μέρα ( το ξέρω, είναι μαρτύριο) και μπορεί να προκαλέσουν μικρά σπυράκια στο μέτωπό σου, αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα.

Το κόλπο για να καταλάβεις αν σου πάνε

Υπάρχουν δύο επιλογές: Η 1η είναι να παραγγείλεις ειδικά ψεύτικα τουφάκια με κλιπς (κοστίζουν περίπου 10 ευρώ) και να τα βάλεις στα μαλλιά σου. Ο άλλος τρόπος είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου μια αλογοουρά (αλλά πρέπει να είναι πολύ μακριά) και να φέρεις την άκρη της αλογοουράς σου στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου. Χτένισε τις τούφες της άκρης και βάλε από πάνω μια κορδέλα. Αυτός, είναι ο πιο εύκολος τρόπος, αλλά δουλεύει μόνο σε όσες έχουν μακριά μαλλιά. Αν έχεις για παράδειγμα καρέ, θα σου πρότεινα να πάρεις την ειδική τρέσα.

Αγαπημένο