ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

5 κινήσεις που θα απογειώσουν την skincare ρουτίνα σου

Η λάμψη, η ομορφιά και η υγεία της επιδερμίδας αποτελούν το προσωπικό στοίχημα της κάθε μιας .
13.04.2021
3
'
ρουτίνα περιποίησης istock

Όλες γνωρίζουμε το πόσο σημαντική είναι στην καθημερινότητά μας η skincare ρουτίνα μας και γι’ αυτό, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο φροντίζουμε πάντα, μέσα στην ημέρα μας, να αφιερώνουμε κάποια λεπτά στον εαυτό μας και μόνο.

Η λάμψη, η ομορφιά και η υγεία της επιδερμίδας αποτελούν το προσωπικό στοίχημα της κάθε μιας μας και κάλλιστα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την skincare ρουτίνα μας ως μια μικρή ιεροτελεστία. Κάπως έτσι, όλες εμείς οι beauty guru αναζητούμε συνεχώς τρόπους προκειμένου να την βελτιώσουμε και επειδή όποιος ψάχνει βρίσκει τους βρήκαμε και στους παρουσιάζουμε.

Ομορφιά vs Περιβάλλον

Αρκετές από τις beauty συσκευασίες που χρησιμοποιούμε μπορούν να ανακυκλωθούν. Αυτό που ουσιαστικά εσύ έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες ανακύκλωσης και να ελέγξεις αν το υλικό είναι ανακυκλώσιμο. Μάλιστα, πολλά beauty μέσα από τις ενέργειες τους στηρίζουν την οικολογική συνείδηση και έχουν δημιουργήσει και τα δικά τους corners ανακύκλωσης. Πίστεψε μας δεν έχει τίποτα πιο ωραίο από τα φροντίζεις παράλληλα τόσο την δική σου ομορφιά όσο και του πλανήτη μας.

Ξεκαθάρισμα τώρα!

Εάν θες να ανανεώσεις την skincare ρουτίνα σου ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνεις είναι ένα καλό ξεκαθάρισμα στα beauty items που έχεις. Εάν δεν είσαι σίγουρη για το πότε αγόρασες κάτι, διάβασε τα ενδεικτικά σήματα και κάνε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Μάλιστα, αρκετά από τα προϊόντα μας όταν πολυκαιριστούν αρχίζουν να μυρίζουν ελαφρώς, αλλάζουν χρώμα και γενικώς αλλοιώνονται, οπότε σίγουρα δεν τα χρειάζεσαι.

Εάν πάλι έχεις αμφιβολίες, για ένα προϊόν είναι καλύτερο να το βγάλεις από την συλλογή σου, καθώς η περιποίηση της επιδερμίδας είναι ιδιαίτερα επιρρεπής και μπορεί εύκολα να παρουσιαστεί κάποια ανεπιθύμητη δερματική έξαρση.

Ώρα για οργάνωση

Μετά το μεγάλο ξεκαθάρισμα έρχεται το επόμενο βήμα. Ποιο είναι αυτό; Η οργάνωση! Αυτό θα κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και θα έχεις και ξεκάθαρη γνώση των steps που ακολουθείς στην skincare ρουτίνα σου. Δημιούργησε ένα σημείο στο οποίο θα τοποθετήσεις αποκλειστικά και μόνο τα beauty items σου. Για ακόμα μεγαλύτερη οργάνωση μπορείς να τα τοποθετήσεις και ανά κατηγορίες. Καλλυντικά , κρέμες, προϊόντα καθαρισμού κλπ. Ειδικά τα beauty tools που χρησιμοποιείς είναι πολύ σημαντικό να είναι καλά προστατευμένα και να έχουν το δικό τους μέρος αποθήκευσης.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα οδηγήσουν τη skincare routine σου σε άλλο level στο elle.gr

Αγαπημένο