ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 συνήθειες που έχουν όλες οι γυναίκες με μακριά και όμορφα μαλλιά

Υιοθέτησέ τις και εσύ και δες διαφορά στην ποιότητα των μαλλιών σου!
3
'
μακριά μαλλιά συνήθειες

Τα μακριά μαλλιά, είναι σίγουρα σύμβολο θηλυκότητας. Μια γυναίκα με όμορφα μαλλιά άλλωστε, δείχνει πάντα περιποιημένη, ακόμα και αν δεν είναι βαμμένη. Αν θέλεις όμως και εσύ μακριά και όμορφα μαλλιά, υπάρχουν και κάποιες «θυσίες» που ίσως πρέπει να κάνεις, αφού τα δυνατά μαλλιά θέλουν αρκετή περιποίηση. Παρ΄ όλα αυτά, υπάρχουν ορισμένες συνήθειες που θα σε βοηθήσουν στην προσπάθειά σου να γίνεις «Ραπουνζέλ» και που κατά κανόνα, ακολουθούν όλες οι γυναίκες με μακριά και όμορφα μαλλιά.

Ιδού λοιπόν:

Μην χρησιμοποιείς πολλή θερμότητα

Ίσως τώρα τον χειμώνα να είναι δύσκολο να μην χρησιμοποιείς πιστολάκι, αλλά αν θέλεις όμορφα και μακριά μαλλιά, φρόντισε η μόνη θερμότητα που χρησιμοποιείς να είναι αυτή. Περιόρισε την χρήση εργαλείων styling όπως οι πρέσες και τα ψαλίδια και σίγουρα τα μαλλιά σου θα πάρουν τα πάνω τους.

Κάνε συχνά μάσκες και βάζε ειδικά έλαια

Όσο δυνατά και να είναι τα μαλλιά σου, σίγουρα θα χρειάζονται μια ενίσχυση παραπάνω. Μπορείς μια φορά την εβδομάδα να κάνεις κάποια μάσκα που θα τα ενυδατώσει και κάθε φορά που λούζεσαι, να βάζεις ειδικά έλαια ώστε να τα περιποιείσαι και να τα βοηθάς να δείχνουν πιο υγιή.

Μην τα χτενίζεις δυνατά

Ίσως σου φαίνεται περίεργο, αλλά ο τρόπος που χτενίζεις τα μαλλιά σου μπορεί να τα φθείρει και να τους δημιουργήσει ψαλίδα. Υπάρχουν ειδικές βούρτσες στην αγορά που είναι πιο «φιλικές» για τα μαλλιά σου και επιπλέον, ένα tip που έχει μοιραστεί ο κομμωτής των επώνυμων Vincent De Marco είναι να χτενίζεις τα μαλλιά σου από κάτω προς τα πάνω. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς...

Αγαπημένο