ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τελικά, πόσο συχνά πρέπει να βάφεις τα μαλλιά σου; Η απάντηση θα σε εκπλήξει

Τι λένε οι ειδικοί.
3
'
Βαφή μαλλιών πόσο συχνά Shutterstock

Όλοι βιώσαμε μια στιγμή που χρειαζόμασταν μια αλλαγή και τελικά αποφασίσαμε είτε να κόψουμε, είτε να βάψουμε τα μαλλιά μας. Ωστόσο, η συχνότητα με την οποία θα πρέπει να βάφεις τα μαλλιά σου, θα πρέπει σίγουρα να είναι τόση ώστε να μην φαίνονται ατέλειες όπως γκρίζα μαλλιά ή δυχρωμίες, αλλά και αρκετά αραιή ώστε να μην καούν. Ιδού λοιπόν η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα «πόσο συχνά πρέπει να βάφεις τα μαλλιά σου».

Τι λένε οι ειδικοί για την συχνότητα στο βάψιμο μαλλιών

Οι κομμωτές συνήθως συνιστούν τέσσερις έως έξι εβδομάδες απόσταση μεταξύ κάθε βαφής μαλλιών, αλλά φυσικά αυτό εξαρτάται και από τις οδηγίες στο κιτ βαφής μαλλιών που χρησιμοποιείς ή και από των κομμωτή σου. Αν για παράδειγμα ο ίδιος κρίνει ότι τα μαλλιά σου είναι γερά και η τρίχ ασου χοντρή, μπορεί να σου πει να τα βάφεις και πιο συχνά. Φυσικά εδώ μπαίνει και ο παράγοντας «λευκά μαλλιά». 

Εικόνα
βαφή μαλλιών πόσο συχνά
Shutterstock

Αν έχεις πολλά λευκά μαλλιά  ή μια έντονη και δύσκολη απόχρωση, όπως το κόκκινο ή το πλατινέ ξανθό, ίσως χρειαστεί να βάφεις πιο συχνά τα μαλλιά σου. Σε αυτή τη περίπτωση, μπορείς να βάφεις τα μαλλιά σου πιο συχνά αλλά να περνάς την βαφή σου μόνο στην ρίζα και να αφήνεις όλη τη βαφή στα μήκη για 5 με 10 λεπτά. Φυσικά, όπως η καθεμιά μας είναι διαφορετική έτσι και τα μαλλιά μας είναι διαφορετικά, επομένως καλό θα είναι να συμβουλευτείς τον κομμωτή σου προτού κάνεις μια κίνηση που μπορεί να σου κοστίσει.

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!