ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Sugaring: Όσα πρέπει να ξέρεις για την πιο ανώδυνη μέθοδο αποτρίχωσης

Δεν αντέχεις τον έντονο πόνο που προκαλεί ή αποτρίχωση με κερί; Τότε το «Sugaring» σε αφορά.

14.09.2021
3
'
μέθοδος αποτρίχωσης sugaring istock

H αποτρίχωση για εμάς τις γυναίκες είναι αυτό που λένε αναγκαίο κακό, αλλά μπρος τα κάλοι τι είναι ο πόνος. Ωστόσο, προτού κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου για αποτρίχωση με κερί, μήπως θα ήθελες να ενημερωθείς για την ανώδυνη μέθοδο που ακούει στο όνομα «Sugaring»;

Προερχόμενη από την εποχή της αρχαία Αιγύπτου, η τεχνική φαντάζει ως κάτι καινούργιο, αλλά στην πραγματικότητα έχει τις ρίζες της πολλά χρόνια πίσω. Τι είναι αυτό που κάνει την συγκεκριμένη μέθοδο ξεχωριστή; Είναι ανώδυνη, φιλική προς το περιβάλλον και κατάλληλη για ευαίσθητα δέρματα.

Όπως υποδηλώνει το όνομα του το «sugaring» περιέχει ως κύριο συστατικό τη ζάχαρη, η οποία αναμιγνύεται με λεμόνι και νερό. Μάλιστα, για την συγκεκριμένη μέθοδο αποτρίχωσης δεν χρειαζόμαστε τις χάρτινες λωρίδες που βοηθούν στην αφαίρεση της τρίχας, γεγονός που καθιστά το «Sugaring» ως μια φυσική και βιώσιμη μέθοδο αποτρίχωσης σε σύγκριση με το παραδοσιακό κερί.

Επιπλέον αυτό που κάνει το «sugaring» μοναδικό είναι ότι η ζάχαρη συνδυάζει δύο θεραπείες σε μία – αφαιρεί τις τρίχες και κάνει απολέπιση, αφήνοντας το δέρμα λείο και λαμπερό.

Η τεχνική είναι μοναδική

Η ζαχαρόπαστα είναι αρκετά μαλακή για να διεισδύσει στους πόρους σας, όπου προσκολλάται σε μεμονωμένες τρίχες και τις τραβάει από τη ρίζα. Η αισθητικός σας πλάθει την πάστα στα χέρια της για να την ζεστάνει πριν την απλώσει στο δέρμα σας. Η ίδια σφαίρα πάστας χρησιμοποιείται σε όλη τη διάρκεια αποτρίχωσης,  επαναλαμβάνοντας αυτή τη διαδικασία έως ότου καθαρίσει κάθε περιοχή.

Διάβασε περισσότερα για την τεχνική αποτρίχωσης sugaring στο elle.gr 

Αγαπημένο