ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Skincare: Η 2021 προσέγγιση του layering

Το skip care ή skin diet είναι το νέο trend που προσεγγίζει την ομορφιά πιο μινιμαλιστικά. Τι σημαίνει αυτό;
12.01.2021
2
'
skincare 2021 τάσεις

Περάσαμε αρκετές χρονιές εμπλουτίζοντας συνεχώς τη ρουτίνα ομορφιάς μας με νέες φόρμουλες, διαφορετικές μορφές προϊόντων που γέμιζαν το νεσεσέρ μας ασφυκτικά. Ο χρόνος περιποίησης αυξανόταν  ολοένα και περισσότερα και το 2020 όλο αυτό έφτασε σε κορύφωση. Η κορύφωση φέρνει αλλαγή και ανακάλυψε τα νέα δεδομένα στο skincare και πιο συγκεκριμένα στο layering. Η νέα τάση είναι το skip care ή το skin diet.

Η μόδα της ρουτίνας με 10 προϊόντων έχει αρχίσει να χάνει τη δυναμική της.

Το skip care ή skin diet  είναι το νέο trend που προσεγγίζει την ομορφιά πιο μινιμαλιστικά. Τι σημαίνει αυτό;

Η περιποίηση του προσώπου μας «χτίζεται» σε ένα κορμό 3 βημάτων: Καθαρισμός, Ενυδάτωση/Αντιγήρανση και Αντηλιακή Προστασία.

Πλέον δεν προσεγγίζουμε την επιδερμίδα μας ως μια πολυ-μηχανή που πρέπει να δεχτεί όλα τα είδη περιποίησης που της παρέχουμε. Στοχεύουμε σε ένα πρόβλημα κατά περίοδο και επιλέγουμε καλλυντικά με δραστικές συνθέσεις που εξασφαλίζουν το αποτέλεσμα που θέλουμε, γλιτώνοντας χρόνο από τo layering που δεν ταίριαζε στη φιλοσοφία και στο μοντέλο ζωής πολλών γυναικών.

Επομένως αν το νέο trend σε ιντριγκάρει και θα ήθελες να το υιοθετήσεις πρέπει να αναγνωρίσεις τη βασική ανάγκη του προσώπου και να επικεντρωθείς σε αυτή. Στη συνέχεια να κάνεις τη δική σου έρευνα αγοράς και να εξοπλίσεις το νεσεσέρ σου με προϊόντα περιποίησης όπως boosters στοχευμένης δράσης εμπλουτισμένα με ενεργά συστατικά σε υψηλότερες συγκεντρώσεις. Κάθε σύνθεση υψηλής περιεκτικότητας σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C ή άλλα αντιοξειδωτικά είναι καλοδεχούμενη.

Η ξένη αρθρογραφία του beauty, μάλιστα, υποστηρίζει την συγκεκριμένη φιλοσοφία που έχουν οι γυναίκες της Ιαπωνίας. Για αυτό το λόγο το νέο trend ονομάζεται J-Beauty (Japanese Beauty). Η αλαβάστρινη επιδερμίδα τους είναι βασισμένη σε μια απλούστερη ρουτίνα περιποίησης που εστιάζει στην πρόληψη και στα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, έχοντας συμμάχους «έξυπνα» προϊόντα με στοχευμένη δράση προϊόντα.

Να θυμάσαι ότι το  ζητούμενο είναι να επαναφέρουμε την ισορροπία στην επιδερμίδα σε όλα τα επίπεδα και να ενισχυθούν οι φυσικές άμυνας του οργανισμού.

Αγαπημένο