ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Serum: Τι ακριβώς είναι και τι προσφέρει στο πρόσωπό σου

To serum είναι μία από τις πιο διαδεδομένες προσθήκες στην φροντίδα του δέρματος παγκοσμίως. Μάθε και εσύ πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
1
'
Σέρουμ τι είναι και τι προσφέρει

Εάν η καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του προσώπου σου περιλαμβάνει καθαρισμό και ενυδάτωση, το serum είναι ένα ακόμα βήμα που θα βελτιώσει αισθητά την όψη και την υγεία του δέρματος σου.

Στον κόσμο της ομορφιάς το serum ή αλλιώς «ορός» του δέρματος, είναι μία καθημερινή λέξη .Εάν αναρωτιέσαι  τί είναι ο ορός, σίγουρα θα αναρωτιέσαι και πώς πρέπει να χρησιμοποιήσεις έναν. Αν περνάς δυσκολίες με το δέρμα σου και δεν φαίνεται να τις ξεπερνάς , το serum ίσως είναι εκείνο βήμα που έλλειπε από την ρουτίνα περιποίησης σου.

«Οι οροί είναι μια κατηγορία προϊόντων φροντίδας του δέρματος που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υψηλές συγκεντρώσεις ενός συγκεκριμένου δραστικού συστατικού στο δέρμα", λέει ο δερματολόγος Joshua Zeichner. Ουσιαστικά, σε μια καλά οργανωμένη  ρουτίνα φροντίδας του δέρματος, ορός θεωρείται "η θεραπεία". Αυτό οφείλεται στις υψηλότερες συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών και στη συχνά λεπτή υφή τους, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για τις στρώσεις του δέρματος»

Σε ποιο σημείο της ρουτίνας σου πρέπει να προσθέσεις το serum;

Καταρχάς πρέπει να καθαρίσεις πολύ καλά το πρόσωπο σου από οτιδήποτε υπόλειμμα βρωμιάς έχει. Όταν θα είναι πεντακάθαρο, τότε είναι και η ώρα του serum. «Επειδή τείνουν να έχουν πιο ελαφριά σύνθεση οι οροί μπορούν να τοποθετηθούν σε στρώσεις κάτω από τα άλλα προϊόντα περιποίησης του δέρματος».

Tip: Για να είσαι πάντα σίγουρη ποια είναι τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις στην ρουτίνα περιποίησης σου, να θυμάσαι πάντα πως πηγαίνουμε από τα πιο ελαφριά σε πυκνότητα προϊόντα προς τα πιο παχύρευστα.

Ο σωστός τρόπος για να επιλέξεις το σωστό serum είναι να επιλέξεις τα συστατικά που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες του προσώπου σου. Ο Δρ. Zeichner σημειώνει πως : « Δεν είναι όλοι οι οροί ίδιοι. Ο αγαπημένος ορός της κολλητής σου μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος και για το δικό σου δέρμα».

Μόλις αρχίσεις να χρησιμοποιείς έναν νέο ορό, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να δεις τα αποτελέσματα. "Με την εξαίρεση του υαλουρονικού οξέος, το οποίο μπορεί να προσφέρει σχεδόν άμεσα ενυδατικά οφέλη, τα περισσότερα συστατικά στους ορούς χρειάζονται αρκετές εβδομάδες έως μήνες για να εμφανίσουν  πραγματικά τα αποτελέσματά τους", λέει ο Δρ Zeichner.

Αγαπημένο