ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ποια είναι τα θετικά της βιταμίνης E για το πρόσωπο σου

Μάθε πώς η βιταμίνη Ε μπορεί να βοηθήσει το δέρμα σου.
2
'
βιταμίνη Ε iStock

Η βιταμίνη Ε είναι ένα θρεπτικό συστατικό που μπορεί να βοηθήσει τα κύτταρα σου να αναγεννηθούν. Έχει επίσης αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Η Cynthia Cobb, Κλινική Δερματολόγος αναλύει τα οφέλη της βιταμίνης Ε στην υγεία και το δέρμα.

Η βιταμίνη Ε είναι πιο γνωστή για τα οφέλη της στην υγεία και την εμφάνιση του δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά στο πρόσωπo για να μειώσει τη φλεγμονή και να κάνει το δέρμα σου να φαίνεται νεότερο. Η χρήση λαδιού βιταμίνης Ε για το πρόσωπo σου μπορεί να σε βοηθήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Βιταμίνη Ε και ιδιότητες

Υπερχρωματισμός

Σκούρα σημεία στο πρόσωπο σου μπορεί να προκληθούν από υπερβολική χρωστική ουσία (μελανίνη), η οποία προκαλείται από ορμόνες ή άλλες αιτίες. Ονομάζεται μέλασμα ή κοινώς πανάδες, αυτή η κατάσταση πιστεύεται ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη χρήση τοπικής βιταμίνης Ε.

Σύμφωνα με την ειδικό, ο υπερχρωματισμός μπορεί να επηρεαστεί σε σχετικά μικρό βαθμό χρησιμοποιώντας μόνο τοπικό έλαιο βιταμίνης Ε. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος χρήσης της βιταμίνης Ε για τη θεραπεία του υπερχρωματισμού είναι να τη συνδυάσεις με λίγες σταγόνες βιταμίνη C.

Εικόνα
βιταμίνη ε
iStock

 

Πρόληψη της γήρανσης και των ρυτίδων στο πρόσωπό σου

Η βιταμίνη Ε είναι υψηλή σε αντιοξειδωτικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί παρατηρούν μια διαφορά στη σφριγηλότητα και τη δομή του δέρματός τους μετά από τοπική χρήση ελαίου βιταμίνης Ε.

Για απαλά και λεία χείλη

Το τοπικό έλαιο βιταμίνης Ε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση των σκασμένων, ξηρών χειλιών. Δεδομένου ότι η βιταμίνη Ε προάγει τον κύκλο και την αναγέννηση των κυττάρων, η χρήση της σε ξηρά χείλη φέρνει νέα κύτταρα στην επιφάνεια πιο γρήγορα. Η παχιά και λιπαρή σύσταση του ελαίου βιταμίνης Ε μπορεί επίσης να αποτρέψει περαιτέρω ερεθισμό.

Μην ξεχνάς!

Δοκίμασε πάντα τα νέα προϊόντα που χρησιμοποιείς σε μια μικρή περιοχή πριν τα εφαρμόσεις σε ολόκληρο το πρόσωπό σου. Σε περίπτωση που ο ερεθισμός δεν υποχωρήσει ακόμα και μετά το πλύσιμο με άφθονο νερό, συμβουλέψου άμεσα τον δερματολόγο σου!

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!