ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Under the Sun: Απόλαυσε τον ήλιο άφοβα με τη νέα σειρά Carroten Sensicare SPF50

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του έρχεται η χαλάρωση, το παιχνίδι, η ανεμελιά και η εξερεύνηση!
3
'
νέα σειρά Carroten Sensicare SPF50 Istock

Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα με τη νέα σειρά Carroten Sensicare SPF50 και να αποκτήσεις το βαθύ, εξωτικό μαύρισμα που πάντα ονειρευόσουν.

Η σειρά Sensicare SPF50, αποτελείται από το αντηλιακό γαλάκτωμα Sensicare SPF50, το αντηλιακό γαλάκτωμα Sensicare SPF50 σε μορφή σπρέι, την αντηλιακή κρέμα προσώπου Sensicare SPF50 και το παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα Kids Sensicare SPF50 που διατηρεί τις ιδιότητες του ήδη αγαπημένου σε όλους τους γονείς Carroten Kids, έχοντας πιο ενισχυμένη σύσταση για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Εικόνα
νέα σειρά Carroten Sensicare SPF50 1

Η ενισχυμένη φόρμουλα σε όλα τα προϊόντα της σειράς είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα, προσφέρει ευρεία αντηλιακή κάλυψη από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας, χάρη στο τετραπλό προηγμένο σύστημα προστασίας (UVΑ + UVΒ + VL + IRA), ενώ το βιολογικό έλαιο κάνναβης που περιέχει, παρέχει μακράς διάρκειας φροντίδα και προστασία. Μάλιστα, η φόρμουλα δεν περιέχει άρωμα και είναι ειδικά μελετημένη ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης.

Εικόνα
νέα σειρά Carroten Sensicare SPF50 2

Όλα τα προϊόντα της σειράς Sensicare SPF50+ είναι δερματολογικά ελεγμένα, φροντίζοντας μοναδικά την υγεία της επιδερμίδας μας. Και όχι μόνο αυτό! Τα αντηλιακά της σειράς Sensicare SPF50+ είναι vegan friendly, καθώς η σύνθεσή τους δεν περιέχει ζωϊκά παράγωγα.

Εικόνα
νέα σειρά Carroten Sensicare SPF50 3

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του έρχεται η χαλάρωση, το παιχνίδι, η ανεμελιά και η εξερεύνηση! Και φέτος, θα το απολαύσουμε παρέα, με την προστασία και ασφάλεια που μας προσφέρει το Carroten, κάνοντας τον ήλιο φίλο μας.

Εικόνα
νέα σειρά Carroten Sensicare SPF50 4
Αγαπημένο