ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

TRAIN TOGETHER από την Oysho - Η νέα συλλογή κάψουλας για κοινή χρήση αθλητικών συνεδριών

Η συλλογή Train Together έχει σχεδιαστεί με βιώσιμο ύφασμα, μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο για γυναίκες και παιδιά μεταξύ 5 και 10 ετών.
02.05.2021
3
'
TRAIN TOGETHER από την Oysho 1

Η κάψουλα προσαρμόζει σε παιδικά μεγέθη ορισμένα επιλεγμένα σύνολα της σειράς Comfortlux, της αθλητικής κολεξιόν της Oysho, σχεδιασμένης για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή άνεση στην εξάσκηση της γιόγκα και του Pilates.

Η κολεξιόν Train Together αποτελείται από ψηλόμεσα κολάν μέχρι τον αστράγαλο, ποδηλατικά κολάν και σορτσάκια που συνδυάζονται με αθλητικά τοπ με χιαστί τιράντες στην πλάτη και μπλουζάκια με λεπτό τιραντάκι.

Εικόνα
TRAIN TOGETHER από την Oysho 2

Η κολεξιόν είναι διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά μεγέθη: 5/6 ετών, 7/8 ετών και 9/10 ετών. Φτιαγμένη από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, χαρακτηριστικά της είναι το γρήγορο στέγνωμα και τα υφάσματα υψηλής ανθεκτικότητας με αντηλιακή προστασία UPF+40. Όλα τα ρούχα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσαρμόζονται εύκολα στη χρήση και να προσφέρουν ελαστικότητα.

Εικόνα
TRAIN TOGETHER από την Oysho 3

Η κολεξιόν χωρίζεται στα κλασικά χρώματα, όπως λευκό και μαύρο, και στις παστέλ αποχρώσεις, όπως το γαλάζιο και το λιλά.

Η κολεξιόν της Oysho Train Together διατίθεται αποκλειστικά online στον ιστότοπο της Oysho (www.oysho.com).

Αγαπημένο