ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

“ Paolita x ΜΑΝΑ ”: Μια μοναδική συλλογή για καλό σκοπό

Το Σπίτι του ΜΑΝΑ ενώνει τις δυνάμεις του με το διάσημο resortwear brand “Paolita” και δημιουργούν μια premium σειρά αθλητικών ρούχων με sports bra και κολάν που θα κλέψουν την καρδιά fitness lovers και μη!
23.06.2021
2
'

Ποια είναι η δημιουργός της νέας συλλογής 

Η ιδέα για την ιδιαίτερη «σύμπραξη» ανήκει στην Anna Paola Παπακωνσταντίνου, δημιουργό του brand “Paolita”, το οποίο με έδρα το Λονδίνο έχει κατακτήσει τις αγορές με luxury μαγιό και resortwear, τα οποία είναι διάσημα για την τέλεια εφαρμογή, την άψοχη ποιότητα υλικών παραγωγής αλλά κυρίως για τις «ιστορίες» που διηγούνται μέσα από τα ευφάνταστα σχέδια τους.

 

Εικόνα
ΑΝΝΑ

 

Συλλογή με φιλανθρωπικό χαρακτήρα 

Εικόνα
bra

 

Θέλοντας λοιπόν να μεταφέρει το μήνυμα της αισιοδοξίας και της θετικής διάθεσης, δημιουργήθηκε η συλλογή “ Paolita x ΜΑΝΑ” με 5 διαφορετικά σχέδια σε sports bra και κολάν, όπου όλα τα έσοδα από τις αγορές θα προσφερθούν για να στηρίξουν το έργο του Οργανισμού και τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο.

 

Εικόνα
syllogh

 

Η έμπνευση της συλλογής 

 

Εικόνα
συλλογη1

 

Η συλλογή αυτή - που θα διατίθεται κατόπιν παραγγελίας – είναι ιδιαίτερη καθώς η έμπνευση της προέρχεται από τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά σχέδια του brand, αναδεικνύοντας τα αγαπημένα έντονα χρώματα που του αποδίδουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Συγκεκριμένα η Anna Paola έχει επιλέξει να «δώσει ξανά ζωή» σε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές δημιουργίες της, μέσα στην τελευταία δεκαετία, κομμάτια που αποτελούν πλέον, κομμάτι της ιστορίας του “Paolita”.

 

Εικόνα
συλλογη3

 

 

Η eco προσέγγιση της συλλογής

 

Εικόνα
φιτ

 

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι το brand “Paolita” εφαρμόζει πρακτικές κυκλικής οικονομίας, καθώς τα υφάσματα του προέρχονται από αναγεννημένες πρώτες ύλες που δημιουργούνται από επαναχρησιμοποιούμενα υλικά, μέσω μιας διαδικασίας που δεν περιλαμβάνει χημικά υλικά, περιορίζοντας την εκπομπή CO2 και την σπατάλη νερού.

Για να δείτε τη μοναδική συλλογή μπορείτε να επισκεφθείτε το www.paolita.co.uk και να κάνετε τις αγορές σας από το https://shop.paolita.co.uk/collections/paolita-x-mana .

Αγαπημένο