ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Opening Event για το νέο flagship store της Havaianas

Η Havaianas, εγκαινίασε το νέο flagship κατάστημά της στο κέντρο της Αθήνας, τον απόλυτο summer προορισμό που θα πρέπει να επισκεφτούν όλοι πριν ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
20.07.2021
2
'
havaianas store

H Havaianas στις 7 Ιουλίου πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση του καταστήματος προσκαλώντας δημοσιογράφους και influencers, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπει ο νόμος αναφορικά με τον covid-19.

Εικόνα
havaianas

Οι καλεσμένοι είχαν λάβει πριν την ημέρα της παρουσίασης μία πρωτότυπη πρόσκληση που συνοδευόταν μόνο με μια σαγιονάρα Havaianas προσκαλώντας τους επισκέπτες να έρθουν στο κατάστημα για να βρουν το άλλο μισό. Εκεί είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν από κοντά τη νέα συλλογή Havaianas στο ισόγειο του καταστήματος, που πέρα απο την τεράστια ποικιλία σε σαγιονάρες περιλαμβάνει και καλοκαιρινά αξεσουάρ όπως τσαντάκια, πετσέτες παραλίας και γυαλιά ηλίου.

Εικόνα
havaianas

Στον 1ο όροφο του καταστήματος, που λειτουργεί ως χώρος χαλάρωσης για όλους τους επισκέπτες, βρίσκεται επίσης και το Instagram corner όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να φωτογραφηθούν με τα πολύχρωμα φτερά Havaianas, που είναι κατασκευασμένα από πραγματικές σαγιονάρες.

Εικόνα
havaianas

 

Σε αυτόν τον όροφο, η σχεδιάστρια Artaya δημιουργούσε για τους καλεσμένους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πολύχρωμα αξεσουάρ με χάντρες για το κινητό ή βραχιολάκια για το πόδι που ταίριαζαν υπέροχα με τα νέα ζευγάρια Havaianas που φορούσαν!

Εικόνα
havaianas

 

Εικόνα
havaianas

 

Εικόνα
verve juices

Χορηγοί της παρουσίασης ήταν οι Verve Juices και Era Nuts.

Εικόνα
havaianas

 

Ανακαλύψτε και εσείς το νέο κατάστημα Havaianas στην οδό Ερμού 34 στο κέντρο της Αθήνας και δείτε όλη τη συλλογή και στο ηλεκτρονικό κατάστημα Havaianas:

www.havaianas-store.com ή στα Social Media: Facebook / Instagram

Αγαπημένο