ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το lash lift - Πόσο διαρκεί και πόσο κοστίζει

Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες;
3
'
lash lift

Το lash lift, για το οποίο γίνεται πολύς λόγος τελευταία, είναι βασικά μια περμανάντ που παρέχει lifting διάρκειας εβδομάδων και καμπύλη στις βλεφαρίδες σου χωρίς να χρειάζεται εφαρμόζεις μάσκαρα ή  ψεύτικες βλεφαρίδες. Επίσης, ονομάζεται "lash perm", και αυτή η διαδικασία γίνεται με κερατίνη, όπως αναφέρει το healthline.com. Τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα και μετά από 4-6 εβδομάδες, θα πρέπει να την επαναλάβεις. Οι τιμές για το lash lift ξεκινούν από τα 40 ευρώ.

Τι μπορεί να πάει στραβά σε ένα lash lift

Το lash lift, αν και απλό σα διαδικασία πρέπει να γίνει από έναν εξειδικευμένο επαγγελματία, μιας και ακόμα και σε κάτι τόσο «ακίνδυνο» φαινομενικά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά, όπως το να εμφανίσεις:

  • φουσκάλες
  • εξάνθημα
  • ερυθρότητα
  • ξηροφθαλμία
  • υγρά μάτια
  • φλεγμονή

Εάν το διάλυμα που χρησιμοποιείται για την διαδικασία, μπει στο μάτι σας, το πιο πιθανό  είναι να προκληθεί ερεθισμός ή ακόμη και έγκαυμα ή έλκος. Επίσης, μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στον  κερατοειδή εάν τρίψεις το ερεθισμένο μάτι σου κατά λάθος ή αν γενικά τραυματιστεί με κάποιον άλλο τρόπο.

Άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τα lash lifts

To lash lift, διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Πριν από την συνεδρία, αν συνήθως φοράς φακούς επαφής, θα πρέπει να τους αφαιρέσεις. Τα βλέφαρα και οι βλεφαρίδες σου πρέπει να είναι απολύτως είναι καθαρά: Θα πρέπει να είναι εντελώς απαλλαγμένα από μακιγιάζ ή υπολείμματα μακιγιάζ - αυτό περιλαμβάνει μάσκαρα και τα έλαια που αφήνουν ορισμένα ντεμακιγιάζ.

Η διαδικασία γίνεται ως εξής: 

  • Ο αισθητικός εφαρμόζει συχνά μια κόλλα στο βλέφαρο για να τοποθετήσει έναν κύλινδρο σιλικόνης, τον οποίο χρησιμοποιούν για να διαμορφώσουν τις βλεφαρίδες σας.
  • Οι χημικές ουσίες διαλύουν τους δισουλφιδικούς δεσμούς στις βλεφαρίδες σου,  καθιστώντας δυνατή την αναδιαμόρφωσή τους.
  • Στην συνέχεια ο ειδικός «ορίζει» το νέο σχήμα και σταματά την αρχική διαδικασία αναδιαμόρφωσης των δισουλφιδικών δεσμών στις βλεφαρίδες σου.

Μερικές φορές τα lash lifts συνδυάζονται με χρωματισμό, πράγμα που σημαίνει πως συχνά περισσότερες χημικές ουσίες εφαρμόζονται στην περιοχή των ματιών σου. Εάν έχεις ιστορικό ορισμένων παθήσεων των ματιών ή του δέρματος, τα συστατικά του lash lift μπορεί να προκαλέσουν κάποια αλλεργική αντίδραση. 

Αγαπημένο