ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Οι limited συσκευασίες της NIVEA Crème αποτελούν ωδή στο γυναικείο empowerment

H tattoo artist Roza Salim «ντύνει» τις συλλεκτικές συσκευασίες NIVEA Crème και μας προτείνει να ζούμε πιο «Wild & Free».
08.03.2021
3
'
limited συσκευασίες της NIVEA Crème

Η ΝIVEA Crème, δεν αποτελεί απλά ένα προϊόν, άλλα τον καθημερινό σύντροφο που μας συνοδεύει στις δύσκολες και όμορφες στιγμές μας. Συνδέεται διαχρονικά με θεμελιώδεις αξίες όπως εκείνη της φροντίδας, της στοργής και της απαλότητας. Όπως λοιπόν, η ζωή μας έχει πολύπλευρες εκφάνσεις, έτσι και η NIVEA Crème αναδεικνύει την πολύπλευρη χρήση της καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες, που κρύβει κάθε επιδερμίδα. Προσφέρει εντατική φροντίδα και ενυδάτωση ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες όπως το υπερβολικό κρύο, ανακουφίζει την ερεθισμένη επιδερμίδα και συμβάλλει στη διατήρηση της «ζωντάνιας» του τατουάζ. Αυτή τη φορά η NIVEA σε συνεργασία με τρεις ταλαντούχες tattoo artists αποφάσισε να ανανεώσει την κλασική εικόνα της διαχρονικής αυτής κρέμας μέσα από την τέχνη του tattoo και να δημιουργήσει τρεις συλλεκτικές συσκευασίες.

Εκτός από τη Roza από την Ελλάδα, όπου με το σχέδιο «Wild & Free» μας προσκαλεί να ζήσουμε τη ζωή μας στο έπακρο, δύο ακόμα tattoo artists φιλοτέχνησαν με τα σχέδιά τους τις συλλεκτικές αυτές συσκευασίες της NIVEA Crème. Η Lucille από την Ιταλία με το σχέδιο «Stronger Together» επικοινωνεί τη δύναμη της ενότητας και η Dolores από την Ισπανία με το «Love is Love» θέλει να μας θυμίσει πως η αγάπη ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Η ιστορία πίσω από το σχέδιο «Wild & Free»

Η ιστορία του «Wild & Free» σχεδίου ξεκινάει όταν η NIVEA προσέγγισε την tattoo artist Roza Salim με σκοπό να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε αυτό το project, για το σχεδιασμό της συλλεκτικής σειράς NIVEA Crème. Σκοπός ήταν να αποτυπωθούν πάνω στις limited edition συσκευασίες οι αξίες όπως η Ελευθερία, η Ποικιλομορφία και η Ενότητα, από 3 tattoo artists διαφορετικών χωρών και να αποδώσουν σχεδιαστικά ένα ενιαίο piece of art.

Εικόνα
limited συσκευασίες της NIVEA Crème

Το «Wild & Free» design είναι η οπτική της Roza για μια ζωή, χωρίς περιορισμούς, κατακρίσεις και με έντονο το αίσθημα της ελευθερίας. Με έμπνευση τον καλλιτέχνη Alphonse Mucha αλλά και την ανάγκη να εκφράσει τα συναισθήματα της ανεμελιάς και της ευχαρίστησης, η Roza επέλεξε να δημιουργήσει ένα σχέδιο με έντονα χρώματα, τοποθετώντας ως πρωταγωνίστρια την κοπέλα που αγκαλιάζει την αλεπού και τα ανθισμένα τριαντάφυλλα που τους περιβάλλουν ως την αποτύπωση της αυθεντικής ομορφιάς. Όπως η ίδια σημειώνει για το σχέδιό της «Μέσα από το σχέδιό μου ήθελα να δημιουργήσω μια μεταφορά της ζωής όταν αισθανόμαστε άνετα, να εξελιχθούμε και να αγαπήσουμε».

H αγάπη της Roza για το tattoo ξεκινάει πρώτα με τη μορφή συλλογής τατουάζ επάνω στο σώμα της και έπειτα θέλησε να μεταφέρει την αγάπη αυτή σχεδιάζοντας η ίδια επάνω στο δέρμα. Η μεταμόρφωση από visual artist σε tattoo artist έγινε μέσα από πολλή εξάσκηση και πολλή καθοδήγηση από τους συνεργάτες της. Τη χαρακτηρίζει το ρεαλιστικό όσο και τα νεο-παραδοσιακά tattoo, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στα λουλούδια και ειδικά στα τριαντάφυλλα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως το πρώτο tattoo που έκανε ως tattoo artist, ήταν ένα τριαντάφυλλο σαν τα τριαντάφυλλα που κοσμούν τις συλλεκτικές συσκευασίες NIVEA Crème.

Στόχος της συλλεκτικής σειράς είναι να μας εμπνεύσει και να μας υπενθυμίσει όλες τις αξίες, που καλούμαστε να διατηρήσουμε αναλλοίωτες στη ζωή μας. Η τέχνη του tattoo, επιλέχθηκε ως το μέσο που δε γνωρίζει από περιορισμούς και αποτελεί κοινή «γλώσσα» για όλους, ώστε να αποτυπώσει το αίσθημα της Ελευθερίας, της Ποικιλομορφίας και της Ενότητας.

Συγκεντρώστε όλη τη συλλεκτική συλλογή εμπνευσμένη από την τέχνη του tattoo!

Αγαπημένο