ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νέα ελληνική, φυσική μαλακτική κρέμα μαλλιών με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού «Nature»

Για εσένα αλλά και τον αγαπημένο σου!
14.01.2021
2
'
κρέμα μαλλιών με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού Nature

Η Ελληνική φυσική μαλακτική κρέμα μαλλιών με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού NATURE, για τη γυναίκα (αλλά και τον άνδρα), ενισχύει τα μαλλιά δίνοντας λάμψη και ένταση ενώ η τρίχα παραμένει μαλακή και μεταξένια.

Με ρόδι και jojoba oils

Το βιολογικό εκχύλισμα ροδιού, πλούσιο σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, βοηθάει στην ανανέωση της τρίχας σε βάθος. Τα έλαια jojoba και δεντρολίβανου θρέφουν τα μαλλιά και το δέρμα του κεφαλιού, ενισχύουν τη φυσική ανάπτυξη τους, προσφέρουν ενυδάτωση, ελαστικότητα και λάμψη. Η φυσική μαλακτική κρέμα μαλλιών με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού NATURE, είναι ιδανική για συχνή χρήση από τη σύγχρονη οικογένεια αφού έχει φιλικό για το δέρμα pH, δεν περιέχει parabens & χρωστικές ουσίες και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών.

Πού μπορείς να τη βρεις

Η φυσική μαλακτική κρέμα μαλλιών με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού NATURE, παράγεται στην Ελλάδα και διατίθεται σε συσκευασίες 250ml και 50ml (για ξενοδοχειακή χρήση) μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) www.enature.gr αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης [δίκτυο «Υπερκαταστημάτων» (Hyper Markets) ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, δίκτυο καταστημάτων MY MARKET, METRO Cash & Carry (χονδρική πώληση ξενοδοχειακών προϊόντων , Φαρμακεία κ.α.].

Αγαπημένο