ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

MEYIA: Το νέο ελληνικό activewear brand που θα λατρέψεις

Τα MEYIA είναι σχεδιασμένα για να στηρίζουν και αναδεικνύουν κάθε τύπο γυναικείας ομορφιάς
27.01.2021
3
'
MEYIA ρούχα

Το MEYIA είναι το νέο ελληνικό και φιλόδοξο brand,  που επικεντρώνεται στα swimwear, activewear και loungewear.

Το όνομα, άμεσα συνδεδεμένο με το όνομα της δημιουργού του, αλλά και με το μοναδικό ελληνικό έθιμο να ευχόμαστε σε κάποιον να απολαύσει το νέο του απόκτημα με καλή υγεία, «MEYIA» («με γεια!»). Ακολουθώντας πιστά τις αξίες που πρεσβεύει το όνομα του, οι συλλογές MEYIA έχουν στόχο να μας ταξιδέψουν και να μας μεταφέρουν την ενέργεια μιας ηλιόλουστης παραλίας.  

Με μόνιμη έμπνευση τη μοντέρνα, δυναμική, κομψή και τολμηρή γυναίκα και γνώμονα την ανάγκη της για ποιότητα αλλά και σωστή εφαρμογή σε κάθε τύπο σώματος, τα MEYIA είναι σχεδιασμένα για να στηρίζουν και αναδεικνύουν κάθε τύπο γυναικείας ομορφιάς.

Δείχνοντας σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και ζήλο για την προστασία του, τα προϊόντα MEYIA απευθύνονται σε γυναίκες που γίνονται μέρος της αλλαγής για ένα πιο υγιή πλανήτη και τιμούν τη φύση και τους ανθρώπους με κάθε τους επιλογή. Η παραγωγή γίνεται με ηθικό τρόπο σε Ελληνικές βιοτεχνίες και οι συσκευασίες είναι από eco-friendly υλικά.

Ακόμη το MEYIA brand έχει δημιουργήσει μια eco-conscious σειρά, η οποία παρασκευάζεται από ανακυκλωμένα Ιταλικά υφάσματα τελευταίας τεχνολογίας ECONYL®, 100% regenerated nylon yarn, κατασκευασμένο από ανακτημένα απορρίμματα καταναλωτών τα οποία μετατρέπονται σε ένα νέο νήμα polyamide με ιδιότητες ίδιες με αυτές του παρθένου nylon.

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή MEYIA :

  • meyia.gr
  • @meyiaclothing (Instagram)
Αγαπημένο