ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Love your Body: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σχεδιαστές υπογράφουν μια Plus Size συλλογή!

Η vέα συνεργασία DINA by MI·RŌ που αξίζει να δεις και να δοκιμάσεις!
18.04.2021
2
'
dina by mi-ro

Το αγαπημένο δίδυμο Ελλήνων σχεδιαστών MI·RŌ, προχωρά σε μία ξεχωριστή συνεργασία με τη σημαντικότερη βιοτεχνία της χώρας για την Plus Size αγορά, υπογράφοντας μία πρωτοποριακή συλλογή που θα αγαπηθεί απ’ όλους. Πρόκειται για μία Ανοιξιάτικη/Καλοκαιρινή collection, που ξεχειλίζει από την αισθητική των MI·RŌ και την κομψότητα του DINA, εμπνευσμένη από τα χρώματα της εποχής, με την άνεση και την elegant διάθεση σε απόλυτη ισορροπία.

Εικόνα
dina by mi-ro

Παρέα με τη δυναμική του brand Dina, οι MI·RŌ προέβησαν σε μία κίνηση εξωστρέφειας και πρωτοπορίας, που βαδίζει πάνω στα διεθνή fashion trends της -όπως αποκαλείται- “real size” αγοράς και ακολουθεί τις ανάγκες των καταναλωτών.

Οι MI·RŌ designers δήλωσαν: «Πρόκειται για μία συλλογή με έντονα prints και stylish κομμάτια, εμπνευσμένα από τα χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία και σίγουροι ότι θα λατρευτεί όσο της αξίζει.»

Εικόνα
dina by mi-ro


Η Ντίνα Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία. Στόχος μας είναι πάντα να συνδυάζουμε τα fashion trends με την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία. Αυτή η collection δένει αυτά τα στοιχεία σε απόλυτη αρμονία.»

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη online στο www.mi-ro.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Αγαπημένο