ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η νέα συλλογή της Havaianas είναι εδώ!

Μπορεί ακόμη να μην μπορούμε να ταξιδέψουμε στα ελληνικά νησιά ή σε εξωτικά μέρη... σίγουρα όμως μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στην πολυπόθητη αίσθηση διακοπών που όλοι χρειαζόμαστε, με τη νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021.
30.03.2021
2
'
havaianas

Όλοι ονειρευόμαστε την επιστροφή στην κανονικότητα, υπέροχες στιγμές με φίλους έξω από το σπίτι και διακοπές! Μέχρι να έρθουν όλα αυτά κρατάμε την αισιοδοξία και το χαμόγελό μας και συνεχίζουμε να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.

H Havaianas δημιούργησε μια τεράστια ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων από σαγιονάρες και σανδάλια, μέχρι αξεσουάρ και μαγιό που υπόσχονται να μας φτιάξουν τη διάθεση και να ικανοποιήσουν κάθε στυλ και γούστο για κάθε ηλικία. 

Η συλλογή city sandals St. Tropez θα φέρει υπέροχα λουλουδάτα prints (και όχι μόνο) στα πόδια μας, η συλλογή Sparkle θα κάνει πιο λαμπερή κάθε ώρα της ημέρας μας και τα μοντελα της συλλογής beach sandals Sunny II σε έντονα POP χρώματα θα φωτίσουν κάθε εμφάνιση και θα πάνε το color blocking σε άλλο επίπεδο.

Εικόνα
havaianas

Παράλληλα, η συλλογή Urban έρχεται να αποδείξει ότι το στυλ και η άνεση πάνε χέρι-χέρι, η οικογένεια Logomania, που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα μοντέλα, θα προσφέρει μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων και σχεδιών που υπόσχονται να ολοκληρώσουν υπέροχα το κάθε μας σύνολο και η συλλογή Brasil Fresh θα φέρει το βραζιλιάνικο καλοκαίρι στα πόδια μας!

Εικόνα
havaianas

Ανακάλυψε όλα τα μοντέλα της νέας συλλογής εδώ.

 

Αγαπημένο