ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Black Friday 2021: Πότε είναι η μεγάλη ημέρα των προσφορών και οι χρυσοί κανόνες για να ψωνίσεις σωστά

Η σωστή προετοιμασία γίνεται από νωρίς!
13.10.2021
3
'
Black Friday 2021 istock

Αναρωτιέσαι πότε είναι η μεγάλη ημέρα των προσφορών της Black Friday 2021; Μπορεί να είναι ακόμα ιδιαίτερα νωρίς, καθώς η Black Friday πέφτει στις 26 Νοεμβρίου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως τα καταστήματα δεν έχουν αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες. Αν θες να αγοράσεις επιτέλους αυτό το κομμάτι που είχες "βάλει στο μάτι" τόσο καιρό συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τους χρυσούς κανόνες για να ψωνίσεις σωστά!

Η Black Friday έρχεται από τις ΗΠΑ και ουσιαστικά μιλάμε για προσφορές που διαρκούν μόνο 24 ώρες στα καταστήματα. Έρχεται μία ημέρα μετά από την ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ και παράλληλα σηματοδοτεί την έναρξη της εμπορικής Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Αυτό το έθιμο ήρθε σιγά - σιγά και στην Ευρώπη με μερικές τροποποιήσεις, καθώς όπως έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες χρονιές, ειδικά οι μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας ξεκινούν τις προσφορές έως και μια εβδομάδα πριν, αλλάζοντας ουσιαστικά την ουσία της καθιέρωσης της Black Friday.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης: 3 κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις και 1 που καλύτερα να αποφύγεις

Black Friday 2021 

Εικόνα
Black Friday 2021
istock

 

Φέτος υπάρχουν αρκετές ανησυχίες σε όλη την Ευρώπη για την επάρκεια των προϊόντων, καθώς ήδη έχουν αρχίσει να υπάρχουν ελλείψεις σε δημοφιλείς κατηγορίες, ενώ υπάρχει και κάμψη στην παγκόσμια παραγωγή λόγω της πανδημίας. Αποτέλεσμα, αρκετοί καταναλωτές υπό τον φόβο των ελλείψεων να κάνουν από τώρα παραγγελίες για είδη που θα χρειαστούν.

Πως να ψωνίσεις με ασφάλεια 

Εικόνα
Black Friday 2021
istock

 

Μακριά από συνωστισμό 

Αν θες να έχεις μια ευχάριστη Black Friday πριν επιχειρήσεις μια βόλτα στην αγορά, καλό θα ήταν να ενημερωθείς για το εάν τα καταστήματα που σε αφορούν είναι ανοιχτά, πόσο κόσμο εξυπηρετούν αλλά και ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας τους. Εναλλακτικά, μπορείς να κατεβάσεις apps, για να βρεις τις καλύτερες προσφορές στα προϊόντα που ψάχνεις.

Επικεντρώσου στις ηλεκτρονικές συσκευές

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί όπως αναφέρουν ειδικοί αυτή η περίοδος δεν είναι η κατάλληλη για να βρεις τις καλύτερες τιμές σε ρούχα. (Οι καλύτερες ευκαιρίες στα ρούχα σημειώνονται τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβρη και τον Ιανουάριο). 

Εγγραφή στα newsletters

Ίσως και το πιο απαραίτητο tip για την Black Friday. Γιατί αυτό; Γιατί αρκετά μαγαζιά δίνουν επιπλέον έκπτωση σε όσους έχουν εγγραφεί στο newsletter τους, ενώ σου δίνουν και την ευκαιρία (ορισμένα μαγαζιά) να ψωνίσεις τα κομμάτια που θες πιο νωρίς από τους υπόλοιπους, οι οποίοι δεν έχουν κάνει εγγραφή. 

Budget και wish-list

Αν δεν θες να χαθείς μέσα στις ατελείωτες εκπτώσεις και να βρεθείς με πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσεις, καλό θα ήταν να οργανώσεις την wish-list σου ώστε να επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι. Επίσης μην ξεχάσεις να ορίσεις το budget σου, ώστε να ξοδέψεις σωστά τα χρήματά σου.

Δες και αυτό: 2 +1 συνηθισμένες παγίδες των εκπτώσεων στις οποίες δεν πρέπει να πέσεις

Αγαπημένο