ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ursula Corbero: Η Τόκιο από το “La casa de papel” μας αποδεικνύει πως τα vintage κουρέματα θα είναι για πάντα στη μόδα

Εναλλακτικά κουρέματα για όλα τα πρόσωπα!
08.01.2022
2
'
ursula corbero abaca

Μπορεί να μην αποτελεί μια περσόνα του Χόλιγουντ που έχομε δει επανειλλημένα στις οθόνες μας να πρωταγωνιστεί σε μεγάλες παραγωγές.

Δεν αναφερόμαστε στην ηθοποιό με πρωταγωνιστικούς ρόλους, την κοπέλα που βρίσκει τον έρωτα και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Εδώ μιλάμε για μια από τους πιο σέξι και καταξιωμένους ληστές που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Η Ursula Corbero στον ρόλο της Τόκιο από το “La casa de papel” έχει καταφέρει, εκτός από την τράπεζα της Ισπανίας και την καρδιά του Ρίο στη σειρά, να κλέψει τις εντυπώσεις κυρίως του ανδρικού πληθυσμού καθώς και του γυναικείου. Έχει κερδίσει με μεγάλη ευκολία την πρώτη θέση με ένα μόνο βλέμμα της.

Βέβαια ιδιαίτερη εντύπωση έχουν προκαλέσει τα vintage κουρέματα που έχει υιοθετήσει όχι μόνο στη σειρά αλλά και στην καθημερινότητα της. Η Ursula Corbero έχει επιλέξει να διατηρήσει για αρκετό διάστημα εναλλακτικά και μοντέρνα κουρέματα. Μικρές και μεγάλες έχουν προσπαθήσει να μοιάσουν στην Τόκιο κόβοντας τα μακριά μαλλιά τους, φτιάχνοντας αφέλειες και φράντζα. Η ηθοποιός άλλαξε την τάση δείχνοντας πως και τα κοντά μαλλιά μπορούν να προσφέρουν σεξουαλικότητα σε μια γυναίκα.

 

 

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Τα 90’s επιστρέφουν και φέτος στα trends!

 

Αγαπημένο