ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Το μυστικό της Kim Kardashian για να φαίνεται πιο αδύνατο το πρόσωπό σου

Με μια κίνηση αλλάζει όλη η όψη σου!
3
'
Kim Kardashian μυστικό μακιγιάζ αδύνατο πρόσωπο Shutterstock

Όταν μιλάμε για μακιγιάζ και για μυστικά ομορφιάς, σίγουρα μεταξύ άλλων celebrities το μυαλό σου πάει και στην Kim Kardashian. Η persona, σε όλες τις εμφανίσεις της χρησιμοποιεί ένα πολύ απλό τρικ ώστε να φαίνεται πιο αδύνατο το πρόσωπό της και φυσικά μπορείς να το ακολουθήσεις και εσύ.

Ο λόγος για το contouring, δηλαδή για την τεχνική φωτοσκίασης που σου επιτρέπει να δημιουργείς γωνίες και να κάνεις το πρόσωπό σου πιο αδύνατο. Ο γενικός κανόνας λέει ότι βάφεις με σκούρα πούδρα ή κρέμα τα σημεία που θέλεις να αδυνατίσεις, να φαίνονται δηλαδή οπτικά πιο «μέσα», και φωτίζεις εκείνα που θέλεις να αναδείξεις.

Εικόνα
Kim Kardashian μυστικό μακιγιάζ για αδύνατο πρόσωπο
Shutterstock

Δες και αυτό:  Η δίαιτα της Khloe Kardashian - Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Για παράδειγμα:

  • Αν θέλεις να «κόψεις» τα μάγουλά σου, τράβα μια γραμμή από τον λοβό του αυτιού μέχρι εκεί που τελειώνουν τα ζυγωματικά σου και σβήσε την με ανοιχτόχρωμη πούδρα.
  • Αν θέλεις να λεπτύνεις τη μύτη σου, ομοίως σκούρυνε το σημείο που θέλεις να κόψεις και τόνισε την άκρη της ή το σημείο που θέλεις να τονίσεις.
  • Αν θέλεις να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται ελαφρώς πιο ζουμερά, βάλε ένα highlighter στο σημείο που γίνεται η χαρακτηριστική «καρδούλα» των χειλιών. 
  • Αν θέλεις να «κόψεις» το προγούλι σου, άπλωσε μια σκούρα πούδρα κατά μήκος της κάτω γνάθου, και μην ξεχάσεις να την σβήσεις ώστε να φαίνεται πολύ απαλό το περίγραμμά σου.
Αγαπημένο