ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαρία Ηλιάκη: Το χτένισμά της είναι μεγάλη τάση (και) για φέτος - Πώς να το αντιγράψεις και εσύ

Αν έχεις μακρύ καρέ ή καρέ μαλλιά, θα σε σώσει.
3
'
Η Μαρία Ηλιάκη και το χτένισμα στα μαλλιά της

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε από την Ελβετία ώστε να μπει πάλι στα τηλεοπτικά πλατό, στην εκπομπή που θα παρουσιάσει η Κατερίνα Καραβάτου στο Mega. H παρουσιάστρια και νέα μανούλα, σε σχετικό της story στο Instagram εμφανίστηκε σε σύσκεψη για την εκπομπή με ένα χτένισμα το οποίο είναι μεγάλη τάση και για φέτος.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Οι "τρυφερές" φωτογραφίες με το μωρό τους

Αν μάλιστα, έχεις παρόμοιο κούρεμα με εκείνη, δηλαδή καρέ ή μακριά καρέ μαλλιά θα σε σώσει κυριολεκτικά, αφού αν έχεις χοντρή τρίχα, μπορεί να σου κρατήσει για μέρες. Η Μαρία Ηλιάκη, έκανε με χοντρό ψαλίδι για μπούκλες τα μαλλιά της τα οποία απέκτησαν χαλαρούς κυματισμούς και φυσικά απέσπασε πολύ θετικά σχόλια. Ο τρόπος για να πετύχεις και εσύ το ίδιο χτένισμα είναι πάρα πολύ απλός: Παίρνεις το ειδικό εργαλείο (μπορείς να το βρεις από 30 ευρώ), χωρίζεις τα μαλλιά σου σε τούφες και στο τέλος, αφού έχεις κάνει όλα σου τα μαλλιά σπαστά ή μπούκλες, ανάλογα την διάθεσή σου, βάζεις λακ. Τόσο απλά!

Tip: Μην ξεχάσεις να τα χτενίσεις μετά με τα δάχτυλά σου ή με μια μεγάλη βούρτσα, ώστε να φαίνονται λιγότερο στημένα. Ωστόσο, αν θέλεις αυτό το χτένισμα να μην σου κρατήσει μια μόνο ημέρα έχε υπόψη σου να μην ανοίξεις πολύ τις μπούκλες σου, γιατί στην πορεία της ημέρας (ή των ημερών) θα ανοίγουν όλο και περισσότερο και στο τέλος θα καταλήξουν ίσια.

Δες το χτένισμα που έκανε η Μαρία Ηλιάκη:

Εικόνα
Η Μαρία Ηλιάκη και το χτένισμά της που είναι τάση για φέτος
Εικόνα
Μαρία Ηλιάκη το χτένισμα που είναι τάση για φέτος
Αγαπημένο