ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Jennifer Aniston: Τα 5 μυστικά ομορφιάς της για υπέροχα μαλλιά

Plus: Το κούρεμα της Rachel είναι super trend για φέτος!
3
'
Jennifer Aniston με υπέροχα μαλλιά

Η Jennifer Aniston, είναι αναμφίβολα μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Οι γυναίκες την αγαπούν, οι άντρες την θαυμάζουν και ό,τι κάνει γίνεται είδηση, από έναν χωρισμό της (ποιος θα ξεχάσει το διαζύγιό της με τον Brad Pitt)μέχρι το κούρεμα των μαλλιών της. Ο κομμωτής της,  Chris McMillan, ο οποίος ήταν εκείνος που δημιούργησε το θρυλικό κούρεμά της στα Φιλαράκια, μοιράστηκε τα tips της Jennifer Aniston για υπέροχα μαλλιά και μάλιστα είναι αρκετά απλά, ώστε να μπορείς και εσύ να τα εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου.

Σχετικά με το κούρεμα της Jennifer Aniston

O Chris McMillan, είχε δηλώσει στο Allure: «Της το έκανα τυχαία, είδα τα μαλλιά της και την ποιότητά τους και θεώρησα πως ένα καρέ με όγκο θα της πήγαινε. Τότε έκανα και τα μαλλιά της Courteney Cox για τα Φιλαράκια και ήρθε η Jennifer να με δει στο κομμωτήριό μου. Το κούρεμα δεν της άρεσε καθόλου αλλά όλος ο πλανήτης το λάτρευε και το ζητούσε ως το «κούρεμα της Rachel».  Η  Jennifer Aniston, κατά καιρούς επιστρέφει στα καρέ μαλλιά που είχε τότε, αν και κυρίως προτιμά να τα διατηρεί σε μεσαίο μήκος και να τονίζει το φυσικό της χρώμα με κάποιες ανταύγειες σε πιο φωτεινό ξανθό. Ωστόσο, αν και τα μαλλιά της τα οφείλει στην φύση, έχει αρκετά μυστικά ομορφιάς, τα οποία έχει αποκαλύψει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της.

Τα μυστικά ομορφιάς της  Jennifer Aniston για υπέροχα μαλλιά

Η ίδια, έχει πει ότι ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα σε ό,τι αφορά την περιποίηση των μαλλιών της, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

  • Δεν τα λούζει συχνά, και προτιμά να τα ξεκουράζει όταν δεν έχει γύρισμα ή κάποια δημόσια εμφάνιση.
  • Κουρεύεται ανά 6 εβδομάδες ευλαβικά.
  • Δεν χρησιμοποιεί θερμότητα και αφήνει τα μαλλιά της φυσικά (είναι σπαστά από μόνα τους), ωστόσο αν χρειαστεί, τα κάνει και η ίδια μπούκλες ή ίσια με κάποιο εργαλείο.
  • Δεν τα λούζει με καυτό νερό αλλά με χλιαρό.
  • Ανά περίπου 5 χρόνια, τα κόβει μακρύ καρέ ώστε να δυναμώσουν.
  • Δεν πειράζει τα μαλλιά της με τα δάχτυλά της και όταν κάνει πιστολάκι, χρησιμοποιεί μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα.
Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!