ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χριστίνα Μπόμπα: Η βαφή και το κούρεμα που κάνει στα μαλλιά της

Ποιο είναι ακριβώς το νούμερο βαφής της;
3
'
Χριστίνα Μπόμπα μαλλιά κούρεμα βαφή

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει αναμφισβήτικα από τα πιο ωραία μαλλιά που έχουμε δει. Το κούρεμά της, αλλά και το χρώμα είναι ανάλαφρα και chic και μάλιστα η ίδια, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν τι ακριβώς κάνει στα μαλλιά της.

Το κούρεμα και το χρώμα στα μαλλιά της Χριστίνας Μπόμπα

Παλαιότερα, η Influencer είχε αποκαλύψει σε Insta Stories στο προσωπικό της account ότι έχει μερικές λευκές τρίχες και βάφει τα μαλλιά της στο φυσικό της χρώμα. 
Ο κομμωτής της Χριστίνας εξήγησε ότι κάνει μείξη δύο χρωμάτων για να πετύχει το φυσικό της χρώμα. Όπως είπε ο ίδιος , χρησιμοποιεί μισό νούμερο 5 και μισό νούμερο 6.1. Ο Νικόλας Ξυνογαλάς., τόνισε ότι το χρώμα που έχει η Χριστίνα Μπόμπα είναι «καστανό με πολύ πολύ (πολύ) λίγο μπλε για να μην κοκκινίζουν τα μαλλιά της στον ήλιο».

Αν λοιπόν κι εσύ θέλεις να αποκτήσεις το χρώμα των μαλλιών της Χριστίνας, δεν έχεις παρά να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να σου βάλει τα συγκεκριμένα νούμερα. Όσο για το κούρεμά της; Για το συγκεκριμένο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια αλλά από όσο μπορούμε να διακρίνουμε, κάνει ένα ελαφρύ φιλάρισμα στις άκρες και τίποτα άλλο.

Αγαπημένο