ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έλενα Παπαρίζου: Το νέο look στα μαλλιά της έχει αέρα 90's - Super trend της σεζόν

Αξιοσημείωτο είναι ότι η τραγουδίστρια, δεν έχει αλλάξει σχεδόν ποτέ το μήκος των μαλλιών της.
3
'
Έλενα Παπαρίζου μαλλιά

Η Έλενα Παπαρίζου απαρνήθηκε τα πολύ μακριά της μαλλιά και υιοθέτησε ένα look με αέρα 90' για το νέο της βίντεο κλιπ. Αξιοσημείωτο είναι ότι η τραγουδίστρια, δεν έχει αλλάξει σχεδόν ποτέ το μήκος των μαλλιών της αφού από τότε που την γνωρίσαμε ως μέλος των Antique, είχε μακριά καστανά μαλλιά.

Και μπορεί να μην πείραξε το χρώμα, αλλά τουλάχιστον στο μήκος, έκανε μια υπέροχη αλλαγή! Η Έλενα Παπαρίζου σε πρόσφατη φωτογραφία στο Instagram, ποζάρει με φιλαριστά μαλλιά χτενισμένα «προς τα έξω», και έντονη φράντζα, ένα χτένισμα που φαίνεται πως επιστρέφει δυνατά από τα 90's. Αν θέλεις και εσύ να το αντιγράψεις, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια στρογγυλή βούρτσα και ένα πιστολάκι. Το κλειδί, είναι καθώς στεγνώνεις τα μαλλιά σου να γυρνάς την βούρτσα σου προς τα έξω, κάνοντας έτσι και τα μαλλιά σου τα στέκονται προς αυτή τη κατεύθυνση. Φυσικά, η Έλενα Παπαρίζου αγαπάει πολύ τα μακριά μαλλιά της οπότε δεν αποκλείεται το εν λόγω «κούρεμα» στα μαλλιά της να είναι απλά αποτέλεσμα ενός πολύ στρατηγικού χτενίσματος.

Όπως και να έχει, αν τα μαλλιά σου είναι μεσαίου μήκους αξίζει να το αντιγράψεις, όπως και την εμφάνισή της με total black look, για την οποία σου γράψαμε πρόσφατα.

Δες το νέο look στα μαλλιά της Έλενας Παπαρίζου:

 

Αγαπημένο