ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Είσαι ξανθιά; Το νέο hairstyle της Ήβης Αδάμου καλύπτει άψογα την ρίζα σου

(και μπορεί να παρατείνει την επίσκεψή σου στο κομμωτήριο)
3
'
Ήβη Αδάμου νέο hairlook

Όσες είμαστε ξανθιές, ξέρουμε πόσο ενοχλητικό είναι να φαίνεται η σκούρα ρίζα σου, ειδικά αν έχεις να πας στο γραφείο ή θέλεις να πιάσεις επάνω τα μαλλιά σου. Το νέο hairstyle της Ήβης Αδάμου ωστόσο, καλύπτει άψογα το μικρό αυτό πρόβλημα και παρατείνει την επίσκεψή σου στο κομμωτήριο.

Η τραγουδίστρια έκανε μπαλαγιαζ, και «έδεσε» κατά κάποιο τρόπο την σκούρα ρίζα των μαλλιών της με τα υπόλοιπα, κάτι που και εσύ μπορείς να κάνεις είτε με κάποιον hairstylist, είτε να αφήσεις να γίνει και φυσικά, απλά παρατείνοντας την επίσκεψή σου στο κομμωτήριο. Ενδεχομένως όταν τελικά πας στο αγαπημένο σου hairsaloon να χρειαστεί να επέμβει ο κομμωτής σου για να «δέσει» τα μέσα με τα έξω μαλλιά, αλλά αυτή η διαδικασία δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

Για την ιστορία, να αναφέρω πως στο μπαλαγιαζ η βαφή περνιέται στην τρίχα με κοφτές κινήσεις χωρίς να την ποτίζει και δεν χρησιμοποιούνται αλουμινόχαρτα. Δεν γίνεται δηλαδή με χωρίστρες όπως στις κανονικές ανταύγειες και άρα το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου στημένο. Τα φυσικά μαλλιά είναι ανάμεσα στις τάσεις για το 2021 άρα θεωρώ πως τα υπόλοιπα λόγια, είναι περιττά.

Δες το νέο hairstyle της Ήβης Αδάμου:

 

Αγαπημένο