ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αν είσαι καστανή, αυτό το hair trend είναι για εσένα - Το έχουν υιοθετήσει όλες οι influencers

Θα το βλέπεις παντού!
3
'
καστανή hair trends 2021 Shuttestock

Σίγουρα αν είσαι καστανή, κάποια στιγμή στην ζωή σου θα έχεις σκεφτεί είτε να γίνεις ξανθιά, είτε να κάνεις κάποιες ανταύγειες, ωστόσο δεν θα ήθελες να απαρνηθείς τα σκούρα μαλλιά σου. Ένα από τα μεγαλύτερα hair trends του 2021, ταιριάζει τέλεια σε εσένα ωστόσο και μάλιστα, το έχουν υιοθετήσει όλες οι influencers του εξωτερικού.

Πρόκειται για τα babylights στα μαλλιά σου, που όπως αναφέρει ο κορυφαίος κομμωτής John Frieda στο προσωπικό του website: «επιτυγχάνονται με τον ίδιο τρόπο όπως οι παραδοσιακές ανταύγειες. Η διαφορά είναι στο πόσες ανταύγειες κάνουμε και της ποσότητας των μαλλιών που βάζουμε μέσα στα αλουμινόχαρτα. Τα μαλλιά χωρίζονται σε πολύ λεπτά τμήματα ώστε να έχουμε ένα φυσικό  αποτέλεσμα σα να άνοιξαν από τον ήλιο.

Παρόμοια με το balayage και τις κλασικές ανταύγειες, τα babylights είναι στρατηγικά τοποθετημένα για να συνδυάζονται φυσικά με το βασικό χρώμα σου. Τα εξαιρετικά λεπτά σημεία που βάζουμε τη σκόνη για να ανοίξουν τα μαλλιά είναι γύρω από το πρόσωπο της κάθε γυναίκας, περιμετρικά συνήθως.

η zizel με το hair trend babylights
Η Ζιζέλ είναι από τις πρώτες celebrities που υιοθέτησαν την τάση των babylights.

​​​​​​Pic: Shutterstock

 

Η διαδικασία είναι χρονοβόρα, αλλά δεν χρειάζεται να πηγαίνεις συνέχεια στο κομμωτήριο. Επιπλέον, είναι ιδανικά για όσες έχουν καστανά μαλλιά γιατί κάνουμε λίγες μόνο ανταύγειες, επομένως δεν ανοίγει πολύ το χρώμα. Συμπερασματικά, τα babylights  μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε χρώμα, μήκος ή τύπο μαλλιών. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για μια τεχνική χρωματισμού που σίγουρα θα φαίνεται υπέροχη σε όλα τα διαφορετικά είδη μαλλιών.»

Αν θέλεις μια αλλαγή, χωρίς να απαρνηθείς το σκούρο χρώμα των μαλλιών σου τα babylights θα δείξουν τέλεια. Αν μάλιστα έχεις πολύ μακριά μαλλιά, τότε ακόμα καλύτερα! 

Αγαπημένο