ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Diana: Ο απίστευτος λόγος που κρατούσε πάντα ένα τσαντάκι στις δημόσιες εμφανίσεις της

Δεν πάει το μυαλό σου γιατί το έκανε.
3
'
Πριγκίπισσα Diana κρατούσε τσαντάκια Shutterstock

Αν ψάξεις να βρεις φωτογραφίες από τις δημόσιες εμφανίσεις της Diana, θα δεις ότι σε όλες (μα όλες) κρατάει ένα τσαντάκι, το οποίο και δεν αποχωριζόταν ποτέ. Ο λόγος, είναι πολύ σημαντικός και το δικό της tip, μπορεί να χρησιμεύσει και σε εσένα. Αρχικά να αναφέρουμε πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δεν μπορούν πρακτικά να κάνουν χειραψίες με όλους. Επομένως, πάντα κρατούν ένα τσαντάκι ώστε να μην χρειάζεται να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.

Η Diana όμως, κρατούσε ένα τσαντάκι για άλλον λόγο: Όταν έβγαινε από το αμάξι μ ε το οποίο κατέφτανε στην όποια εκδήλωση, συνήθως τοποθετούσε το τσαντάκι είτε ανάμεσα στα πόδια της, είτε ψηλά στο στήθος. Το τσαντάκι «προστάτευε» τα σημεία αυτά του σώματός της, από το να εκτεθούν σε κάποια φωτογραφία, μιας και την ώρα πυ σκύβεις, το μπούστο σου είναι πιο εκτεθειμένο. Την αποκάλυψη για την τακτική της έκανε σχεδιάστρια Άνια Χίντμαρχ, η οποία βοηθούσε συχνά την Diana  με τα αξεσουάρ της. 

Εικόνα
Πριγκίπισσα Diana γιατί κρατούσε τσαντάκια
Shutterstock

«Ήταν μια πολύ πιστή πελάτισσα και πολύ διασκεδαστική», δήλωσε η σχεδιάστρια  στην Telegraph. «Ερχόταν στο μαγαζί χωρίς σωματοφύλακες και χωρίς να προκαλέσει καμία αναστάτωση. Συνηθίζαμε να γελάμε όταν σχεδιάσαμε αυτό που ονομάστηκε «cleavage bags» (τσάντες ντεκολτέ), αυτά τα μικρά σατέν τσαντάκια που θα κάλυπταν το μπούστο της όταν έβγαινε από τα αυτοκίνητα», ανέφερε η ίδια. 

Αγαπημένο