ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αυτό είναι το κούρεμα που επιλέγουν οι διάσημες celebrities για να δείχνουν 10 χρόνια νεότερες

Το κούρεμα που αποτελεί ένα από τα μυστικά νεότητας των celebrities
27.05.2022
1
'
Το κούρεμα που αποτελεί ένα από τα μυστικά νεότητας των celebrities jlo

Για εμάς τις γυναίκες ένα καλό κούρεμα μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση μας ή αντίστοιχα να μας επηρεάσει αρνητικά σε περίπτωση που δεν είναι αυτό που επιθυμούσαμε.

Υπάρχουν διαφόρων ειδών κουρέματα τα οποία μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε σχήμα προσώπου. Η κάθε μια έχει την δική της φυσική ομορφιά και με το κατάλληλο κούρεμα θα απογειώσει την εμφάνιση της. Παρατηρώντας όμως μερικές από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές celebrities ανακαλύψαμε ένα από τα μυστικά νεότητας που τις κάνει να δείχνουν 10 χρόνια νεότερες. Και όχι δεν θα αναφερθούμε σε κάποια ιατρική παρέμβαση. 

Δείτε ακόμη: Ursula Corbero: Η Τόκιο από το “La casa de papel” μας αποδεικνύει πως τα vintage κουρέματα θα είναι για πάντα στη μόδα

To haircut με τα curtain bangs είναι η λύση που εφαρμόζουν οι διάσημες για να φαίνονται πιο νέες. Μάλιστα, σε αντίθεση με άλλα εκκεντρικά haircuts, αυτή η επιλογή έχει και ένα πλεονέκτημα που οι celebrities το ξέρουν καλά. Τα curtain bangs δρουν αντιγηραντικά.

Το συγκεκριμένο hair-look μας κάνει να δείχνουμε νεότερες και σύμφωνα με τους experts ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου.

Τα curtain bangs κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα, τονίζουν τα ζυγωματικά μας και αποσπούν τη προσοχή από τις ρυτίδες ή τα σημεία που φανερώνουν την ηλικία. Μάλιστα, κούρεμα αυτό φτάνουν στο ύψος των ματιών, δίνουν ακόμη περισσότερη έμφαση στο χαμόγελό μας.

Ακόμη να πειστείς; Σου έχουμε μερικές από τις αγαπημένες μας celebrities οι οποίες έχουν υιοθετήσει αυτό το εκκεντρικό κούρεμα.

Celebrities με curtain bangs:

Jennifer Lopez 

 

 

 

Emily Ratajkowski  

 

 

Ίσως σε ενδιαφέρει ακόμη: Τζένη Μπαλατσινού: Οι 4+1 φορές που επιβεβαίωσε ότι το καρέ είναι το hair trend για κάθε ηλικία!

Priyanka Chopra 

 

 

 

Hailey Baldwin Bieber  

 

 

 

Αγαπημένο