ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αυτά είναι τα 6 χτενίσματα της Τάμτα που πρέπει να αντιγράψεις

Αν έχεις και εσύ καρέ μαλλιά, αυτό το άρθρο είναι για εσένα!
3
'
Τάμτα χτενίσματα μαλλιά

Η Τάμτα είναι για εμένα αυτό που λέμε «χαμαιλέοντας». Έχει κάνει άπειρα looks στα μαλλιά της και όμως όλα, της πήγαιναν φοβερά! Ακολουθώντας τις τάσεις για τα κουρέματα στα μαλλιά το 2021, η τραγουδίστρια έχει αυτή τη περίοδο καρέ μαλλιά, και αν εσύ, όπως και η Τάμτα δεν θέλεις να χτενίζεις τα μαλλιά σου με τον ίδιο τρόπο, σου βρήκα τα 6 χτενίσματά της που πρέπει να αντιγράψεις:

Το κλασικό bedhead

Αυτά τα μαλλιά, πηγαίνουν στην Τάμτα ίσως λίγο περισσότερο από τα άλλα. Το συγκεκριμένο χτένισμα μαλλιών μπορεί να γίνει ό,τι κούρεμα και αν έχεις, αλλά στα καρέ τα λίγο σπαστά μαλλιά, δίνουν τύπο και στιλ.

Sleek με χωρίστρα στη μέση και «φρατζάκια»

Αν έχεις μικρό πρόσωπο, ίσως είναι καλή ιδέα να κόψεις και εσύ μικρά «φρατζάκια» όπως η τραγουδίστρια. Το sleek look με χωρίστρα στη μέση θα σου πάει πολύ!

Chinese style

Τη δεκαετία του 1990 και του 2000, όλες πιάναμε τα μαλλιά μας με ξυλάκια και κάναμε looks αλά Κίνα. Η Τάμτα το κάνει ακόμα και σήμερα και δικαίως.

Low bun με τελείως sleek μαλλιά

Τα sleek μαλλιά είναι must φέτος και ένας εύκολος τρόπος να καλύψεις μια bad hair day είναι να κάνεις ένα απλό low bun με τελείως sleek μαλλιά. Σε 15 λεπτά θα είσαι έτοιμη!

Το κλασικό «προς τα έξω»

Οι μαμάδες μας, τη δεκαετία του '80 χτένιζαν τα καρέ μαλλιά τους «προς τα μέσα». Το 2020 όμως, μας θέλει με ίσια μαλλιά και τις άκρες γυρισμένες αντίθετα, δηλαδή  «προς τα έξω». Για το συγκεκριμένο χτένισμα, σίγουρα θα χρειαστείς την πρέσα σου.

Λατρεμένη γαλλική πλεξούδα

Ό,τι μήκος μαλλιών και να έχεις, η γαλλική πλεξούδα είναι μια κλασική αξία. Αν μάλιστα έχεις κοντά μαλλιά, τότε θα την λατρέψεις ακόμα περισσότερο.

Αγαπημένο