ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Hair trends 2021: Ποια από αυτά θα δοκιμάσεις;

Πόσο τολμηρή είσαι τελικά;
08.01.2021
3
'
hair-trends-2021

Το 2021 ήρθε και μαζί του και οι νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά. Ορισμένες από αυτές μάλιστα, είναι για τις πολύ τολμηρές αφού περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα μαλλιά σε έντονο ροζ ή και κόκκινο. Ποιες από αυτές θα υιοθετήσεις και εσύ;

Το αυστηρό sleek look και η χωρίστρα στο πλάι

hair-trends-2021-taseis

Μια τάση που θα δούμε πολύ το 2021 είναι το sleek look αλλά και η έντονη χωρίστρα στο πλάι. Τέρμα τα ανάλαφρα μαλλιά και το ατημέλητο hairstyle που όλες αγαπήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Το 2021 μας θέλει άκρως προσεγμένες και στιλιζαρισμένες.

Τα μαλλιά σε έντονα χρώματα

hair-trends-2021-mallia

Από το έντονο κόκκινο μέχρι το ροζ της τσιχλόφουσκας, οι τάσεις στα μαλλιά για το 2021 τα έχουν όλα. Φυσικά, η συμβουλή μας είναι πως αυτή η τάση είναι για τις πολύ τολμηρές, αφού αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις ένα κατακόκκινο χρώμα στα μαλλιά σου, τότε είναι πολύ πιθανό να μοιάζει τελικά ξένο πάνω σου.

Τα καρέ

hair-trends-2021-taseis-mallia

Μια τάση που παραμένει από το 2020 και στο 2021, είναι τα καρέ μαλλιά. Άλλοτε σε αυστηρές γραμμές, άλλοτε πιο χαλαρά και ανεπιτήδευτα, το signature hairstyle της Victoria Beckham ήρθε για να μείνει. Βολικό, αν σκεφτείς ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling αν έχεις ίσια μαλλιά.

Οι vague

hair-trends-2021-poia-einai

Με έμπνευση από το 1920 και τα 40's οι δυναμικές vague, οι μπούκλες «προς τα μέσα» δηλαδή, είναι το χτένισμα που θα κάνουμε όλες το 2021. Φυσικά, δεν ξέρουμε κατά πόσο ενδείκνυται για μέσα στο σπίτι, αλλά μόδα είναι αυτή...

Αγαπημένο