ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Gray blending: Η νέα τάση στα μαλλιά που διχάζει τον χώρο της μόδας

Αν έχεις λευκές τρίχες, αυτή η τάση είναι για εσένα!
3
'
Gray blending μαλλιά τάση Istock

Τον χειμώνα που μας πέρασε, μια από τις πιο δυνατές τάσεις ήταν τα γκρι μαλλιά. Με την άνοιξη να έχει κάνει την εμφάνισή της, η μόδα επιτάσσει πιο «χαλαρά» και ανάλαφρα μαλλιά, και έτσι τα τελείως γκρι και σαντρέ χρώματα, έδωσαν την θέση τους στην τεχνική «Gray blending». Αν μάλιστα είσαι από τις γυναίκες που έχουν αρκετά λευκά, αυτή την τάση θα την λατρέψεις!

Τι είναι το Gray blending

Το Gray blending είναι ουσιαστικά μια τεχνική παρόμοια με το μπαλαγιάζ, όπου ο ειδικός «μπλέκει» περίτεχνα τα λευκά μαλλιά σου με εκείνα που είναι βαμμένα, και το αποτέλεσμα μοιάζει φυσικό. Μάλιστα πολλές κοπέλες που δεν έχουν λευκά, ζητούν από τον κομμωτή τους να τους κάνει λευκές ανταύγειες, ώστε να υιοθετήσουν την τάση και να είναι in.

Εικόνα
gray blending τάση μαλλιά
Istock

Στο εξωτερικό, αλλά και τα social media, το συγκεκριμένο trend έχει κάνει πάταγο με άλλες να το λατρεύουν και άλλες να το θεωρούν too much. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις και εσύ να είσαι... μπροστά, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να το υιοθετήσεις. 

Extra tip: Για σαντρέ μαλλιά που δεν κιτρινίζουν, μην ξεχνάς να εφαρμόζεις το ειδικό silver shampoo 1 φορά την εβδομάδα.

Αγαπημένο